CYTAT(Maryan @ 27.11.05 - 22:45)
Gram od jakis 10 dni. Po 3 latach grania w CS-a nie potrafie sie przestawic. Strzelam full auto to nie trafiam, seriami to mnie zabijaja...idzie mi dramatycznie. Moze ktos mi powie jak zabic kogos samemu nie padajac????

CYTAT(Scorpio @ 28.11.05 - 01:38)
Potrenuj z kimś na jakims serwie. Gdybys nie miał z kim pisz na priv

Hmmm... Wiesz trzeba wiedzieć gdzie trenować. Jeśli jest tak jak mówisz to wchodz na serwery gdzie jest XP Save i duużo map na jednej kampani. Grają tam najgorsi przeważnie

Sorki za drastyczne powiedzenie, ale taka jest prawda. Gdy już będziesz w stanie równo powalczyć z takimi playerami przeżuć się na servery na których jest Stopwatch i nie ma XP Save.
Po kilku tygodniach grania powinieneś juz wyczuc gre.
Potem pozostaje tylko chodzić na serwery z te_vallhallą i et_headshot i trenować aima

Poza tym jeszcze szybszym sposobem na poprawienie swoich umiejętności jest gra w klanie - nawet słabym. Ważne jest abyście mieli przeciwników lepszych od siebie i się od nich uczyli.
Ja z klanem na początku przegrywaliśmy z każdym przeciwnikiem z irc'a ale po miesiącu takich sparingów w końcu pokonaliśmy rywala i teraz walczymy jak równy z równym. Oczywiście do Polewka Team lub FBI nam brakuje jeszcze z roku gry.