Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IP Neostrada
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
Ali
Ostatnio zauwazylem ze mam ip z innych miast np 83.30 - ip z katowic, a jak widac w profilu jestem z innego miasta. W sumie to mi to nawet odpowiada baa nawet sie z tego ciesze, ale co tak nagle spowodowalo taka zmiane? zawsze mialem normalnie z mojego miasta. Sprawdzcie u siebie moze tpsa szaleje biggrin.gif
Marcia
huh.gif Gdzie dokładnie sprawdzacie?? Bo jak sprawdziłam tam gdzie ostatnio to mi wyskoczyło, że z Amsterdamu jestem blink.gif
bachor
pewnie blad w bazie danych adreaow ip

telecomuna ma pewien zakres ipeko na NEO i rozdziela je jak chce, niekoniecznie po centralach i miaastach

czyli po ip 8#costam mozesz sie dowiedziec tylko ze masz neo, nic wiecej
Ali
@Marcia ja ip sprawdzam tutaj -> http://ip.boo.pl/
Marcia
Noooo, wróciłam do Katowic biggrin.gif czyli u mnie wszystko ok clap.gif
Ali
Ja mam dzis IP z Warszawy. Tak trzymac TPSA tak trzymać dobry piesek dobry a_rotfl.gif
hailie
CYTAT
Nazwa sieci: NEOSTRADA-ADSL 
Kraj: PL 
Pula adresów IP: 83.29.0.0 - 83.29.255.255 

Opis sieci:
Neostrada Plus
Krakow
TPNET
for abuse: abuse@tpnet.pl 

Dane adresowe sieci:   
TP S.A. "POLPAK"
ul. Nowogrodzka 47A
00-695 Warszawa
Poland
Telekomunikacja Polska S.A.
Data Transmission Systems Centre
ISP
POLAND

u mnie wszystko w porzadku smile.gif
OkweL
CYTAT(Resident 83 @ 30.11.05 - 17:39)
@Marcia ja ip sprawdzam tutaj -> http://ip.boo.pl/

Albo RIPE.net lub dzieki @wins`owi: LanWhoIs (takze po polsku clap.gif )
CYTAT(hailie @ 02.12.05 - 18:38)

Hmm, sproboj powiedziec kiedys zle slowo na neo, to Ci przypomne, ze wszystko w porzadku jest biggrin.gif tongue.gif
hailie
CYTAT(OkweL @ 02.12.05 - 23:46)
CYTAT(hailie @ 02.12.05 - 18:38)

Hmm, sproboj powiedziec kiedys zle slowo na neo, to Ci przypomne, ze wszystko w porzadku jest biggrin.gif tongue.gif
*

ja cos zlego na neo?! nigdy w zyciu! tongue.gif no...moze poza: limitami, rozlaczaniem co 12h, itp, itd.... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.