Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MOTO GP2
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
Stron: 1, 2, 3, 4
ryjek
Witam wszystkich maniaków jednośladów !!!! smile.gif

Chciałbym ogłosić iż zaczynamy po raz kolejny jeździć w MOTO GP2, na razie dla sportu i jaj , potem zobaczymy czy coś z tego więcej nie wyniknie.

Chciałbym zaprosić wszystkich do uczestnictwa w spotkaniach naszych, mam nadzieję, iż będą one tak intensywane jak rok temu....

Bedziemy spotykać się wieczorami, albo ktoś postawi serw albo będziemy grali przez GameSpy.

Prosze o wpisywanie w ten temat wszystkich wątków z tą grą związanych.

p.s. proszę moderatora o "przypięcie" tematu. Z góry big thnx.

Dalsze info w dalszej części dnia......
-=KiZiU=-
Uuu... jakie zdecydowanie w glosie smile.gif Obecnie wieczorkami pykam w SOF2, ale na motorek chyba tez sie czas znajdzie, czemu nie... Zaraz sobie sainstaluje i zobacze jak idzie. W koncu to rok przerwy smile.gif Jak sie Was troche uzbiera to wpadne Was pogonic smile.gif

Pozdr
Kosiar
Ja też jestem gotów na wyścigi smile.gif Mam nadzieje że moje kochanie też będzie za tym tongue.gif
Ljarro
Kurde, to chyba bede musial zwolnic troche miejsca i...znalezc płyte tongue.gif
Dosiek
A też w sumie będe mógł pograć, tylko tak jak Ljarro musze znaleźć na osiedlu MotoGP2
Sagittarius
Ja również w to wchodze, jak tylko odwiedze @Kosiara, który obiecał mi przegrać gierkę będę gotów. Od piątku mnie nie ma (wyjazd) przez tydzień, ale potem zaczynam na pełnym gazie smile.gif
hibi
No jak najbardziej jestem z wami biggrin.gif jeśli tylko będe w domu to sie przyłącze.
Izaak
Jeżeli znajde kogoś kto ma MOTOGP2 to możecie na mnie liczyć. smile.gif
ReWolF
U mnie ten sam problem co u wiekszosci, trza bedzie sciagnac plytke bo moja sie gdzies podziala <_<

Czym rozni sie wersja 180 megowa od fulla ?
POSTMAN
CYTAT(ReWolF @ 20.07.04 - 13:27)
U mnie ten sam problem co u wiekszosci, trza bedzie sciagnac plytke bo moja sie gdzies podziala  <_<

Czym rozni sie wersja 180 megowa od fulla ?
*

Pewnie wszystki filmiki sa powywalane. Chyba Multiplayer tam jest ale zostalo mi 100MB wiec poczekam aż sie ściagnie.
Bigos
Pomysł miodzio smile.gif Jak znajde MGP2 to się dołącze smile.gif

Bigos
michal3333
Nie gralem w to jeszcze , ale plytke juz ciagne, jak mi sie spodoba to czemu nie .smile.gif
ryjek
No to kto jush ma i chce jush dziś jechać tak dla sportu????
Dzyn
No to jadymy biggrin.gif
Ljarro
Ja juz mam zainstalowane i moge grac, nawet chwilke potrenowałem. Problem w tym ze kiedy jezdziłem na joyu, a teraz nie chce mi sie go podpinać, to bede gorszy, bo bede jezdzil na klawiaturze tongue.gif biggrin.gif
vince44
ja też stawie się na torze biggrin.gif

trzeba zacząć trenować wink.gif
ks.znicz
No ja też bym sie dołączył smile.gif. Oczywiście jak wszyscy muszę tylko znaleźć płytkę gdzieś u qmpli albo ściągnąć jeszcze raz sad.gif. Pozdro all !@!
respekt.gif Katalonia
POSTMAN
Ja właśnie instaluje. Moge postawić ale ma świerza gre i tylko 3 trasy na razie.
Wyszko
ja tez moge pograc ale dopiero po 2 sierpnia

broblemu z gra niebede mial bo ma ja @Dosia na plytce wiec luz moge sie poscigac
Ljarro
Me jezdzimy wlasnie z @Ryjkiem na gamespy'u
ryjek
o 22:15 zbieramy sie na trening ktos z nas postawi serwa, po info do mnie lub do Postmana smile.gif

Be There Or Be Doomed tongue.gif
POSTMAN
Jak ktoś chce pojeździć to zapraszam.

83.26.63.139
michal3333
Jesli ktos nie ma skad wytrzasnac gry a posiada w miare dobre lacze (neo+) to polecam dc, jest full zrodel i bardzo szybko leci ( czyt.max lacza smile.gif )
POSTMAN
Właśnie miałem zwieche i gra padła. Jak ktoś chce jeszcze pograć to niech da znać to postawie jeszcze raz bo ip sie zmienilo.
ryjek
Odbylismy pierwszy nieoficjalny trening, który wygrałem. smile.gif
Uczestniczyli w nim Ljarro, Postman, Dosiek i KiZiU (który się chyba najwięcej najeździł tongue.gif). Forma taka sobie jak na początek sezonu, ale liczymy na Waszą obecność jutro.

Dzięki Chłopaki za jazdę.
Dzięki @Postman za host smile.gif
DiTOX
No to jutro sie zjawie wink.gif
Jeśli sie sciagnie <_<
pkacz
Witam. I ja postaram się dołączyć. Tylko czy ktoś mógłby tu bądź przez PW podać mi procedurę podłączania siębo nigdy nie próbowałem...
-=KiZiU=-
CYTAT(ryjek @ 20.07.04 - 23:14)
... i KiZiU (który się chyba najwięcej najeździł tongue.gif)....
*

No sie troche spoznilem dzis smile.gif Jutro jestem offline prawdopodobnie, wiec lookne do Was w czwartek - pewnie bedzie juz wiecej scigaczy smile.gif.

Pozdr
Dosiek
CYTAT(ryjek @ 20.07.04 - 23:14)
Forma taka sobie jak na początek sezonu
*

Heh, grałem pierwszy raz w MotoGP 2, więc u mnie formy zero. Częściej wywalałem się na zakrętach niz przez nie przejeżdżałem biggrin.gif

Mam nadzieje że jutro już będzie lepiej, a dziś raczej nie pościgam się z wami

smiley13.gif
Kosiar
Może mi dziś się uda wyrwać z obięć mojej miłości i pojawić się na jakimś treningu bo z kompem na Rookie jakoś mi nawet idzie (jedzie) smile.gif
kyny
Witam biggrin.gif Powiniem dzisiaj zjawić na torze, już gierke znalazłem i bede śmigać jak Rossi tongue.gif
Dzyn
Juz zainstalowane, maly trening juz zech lodbyl,

mom nadzieja ze na moim mopliku dojada do mety tongue.gif
DiTOX
To o której dzisiaj ja równierz już gotów. biggrin.gif
ryjek
Moze o 22ej?
Jak nikt nie bedzie chciałto ja postawie smile.gif
DiTOX
To ustawmy się na 22:15 ja bede na bank <_<
vince44
no ja tez sie stawie mam nadzieje wink.gif

mam maly problem z ustawieniami , kilkam w configure controllers i nic , nie chce sie otwierać blink.gif wallbash.gif furious.gif
michal3333
Ja tez powinienem byc smile.gif dajcie znac na forum kto zaklada itp.
Maras
Sorki ale co to za gra macie moze jakies screeny?
POSTMAN
CYTAT(Maras @ 21.07.04 - 21:57)
Sorki ale co to za gra macie moze jakies screeny?
*

Coś jak Need For Speed tylko na 2 kółkach i po prawdziwych torach z mistrzost świata.
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,28,7416
DiTOX
To kto zakłada ?? tongue.gif
vince44
ja sobie niestety nie pogram konfiguracja pada i klawiatury nie chce mi sie odpalic nie mam pojecia dlaczego wallbash.gif

dobrej zabawy życze wink.gif
Maras
A powiedzcie mi czy mozna np dokupywac lub jakos udoskonalac maszyne ??
DiTOX
CYTAT(Maras Napisano Dzisiaj @ 22:05)

To chyba nie miejsce na recenzje gry masz recenzje w linku który podał postman.
To pod jakie ip mam sie podpiąć ??
POSTMAN
CYTAT(Maras @ 21.07.04 - 22:05)
*

W trybie kariery zdobywasz punkty i dysponujesz je tylko na osiagi motoru. Tu chodzi tylko o ściganie sie.

22:15 ale może mi znow komp sie zwiechnac wiec nie krzyczeć. Najwyrzej podam ip nowe jeszcze raz.

83.26.2.118

@Maras linka podałem w temacie LIGA FIFA albo na osloskopie zobacz
Maras
A ma ktos linkia do pelnej wersji gry zebym mogl sobie zaciagnac??
DiTOX
ed2k://|file|Moto_GP_2.Immersion.X-Gamers.ShareReactor.bin|741724368|09853A7207EF3359FA7D3DC6C3E2F0C7
ed2k://|file|Moto_GP_2.Immersion.X-Gamers.ShareReactor.cue|107|CFA2C6F2A47C972907EB7C0BDCF32EE3|/
<_<
kyny
Mam propozycje: moze niech każdy zakupi sobie słuchawki z mikrofonem i bedziemy se spokojnie gadać przez TS?? biggrin.gif
Niestety dzisiaj nie moglem pojeździć pozno do domu wrocilem.
POSTMAN
Hehe 2 godziny żeśmy jeździli. Nawet nie poczułem.
Dzyn
Bo na mopliku fajniy jest
idzie sie pojezdzic fest

zapraszomy ponownie jutRo trza liga zas rozkyncic

no to jadymy wink.gif
michal3333
No super bylo, szkoda ze przed jazda nie zdazylem zjesc i na kazdym wyscigu wpadalem do McDrive smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.