Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: program do faxowania
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
marianos
szukam dobrego i prostego programu do faxowania (najlepiej po polsku)
którym mógłbym wysłać np pdfy, zdjęcia itp
lokocool
Ja kiedys uzywalem Symantec WinFax Pro , z tego co pamietam program mial duzo opcji i przejrzysty interfejs... nie pamietam czy byl po polsku ale wiem ze spaelnial moje oczekiwania smile.gif

Pozdr. smiley13.gif
I_O
Ja uzywam PCphone Fax-Office , programik dosc prosty i latwy w obsludze ale dajacy mozliwosc wysylanie i odbierania faxow, integruje sie z kazdym programem pozwalajacym na druk dokumentow ( np. wysylanie faxow bezposrednio z MS Office), funkcja seryjnego wysylania itd.
Program niestety jest tylko po niemiecku
Rooff
JA program do faksowania dostałem z urządzonkiem HP DeskJet 4255. Nie wiem niestety czy bedzie on współpracował z innymi typami drukarek [to co wyżej wymieniłem to jest urządzenie wielofunkcyjne] ale zawsze można spróbować smile.gif
Poszukaj na stronce HP [cholera nazwy ci nie powiem bo nie mam zainstalowanego chyba - coś ostatnio namieszałem].
Tak jak wymiwnił @lokocool jest jeszzce WinFaxPRO od Symanteca - jego niestety nie miałem jeszcze okazji uzywać [choć mam całego nirtona :] ]
Coś ostatnio pamietam widziałem do faksowania na: www.softnews.pl. Możesz też looknac na download.chip.pl

smiley13.gif
marianos
Dzięki, zainstalowałem WinFax pro i spisuje się nieźle.
W sumie mało jest na rynku tego typu softu, a szkoda smile.gif
lokocool
Ja korzystajac z tematu : mam pytanie o programy do faxowania ale przez internet smile.gif wiem ze cos takiego jest i nawet sciagnalem kilka programow tego typu, ale zaden nie dziala jak nalezy --> prawdopodobnie jest to spowodowane tym ze trzeba by bylo miec jakies wirtualne konto faxow--> ale nie jestem pewiem, czy ktos wie z czym sie je takie rzeczy smile.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.