Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Anarchy Online
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
Qbik
hmm tak z ciekawosci siem spytam czy ktosik pogrywa w Anarchy online ? wlasnie postanowilem wrocic do niej i jestem ciekawy czy uda sie spotkac kogos z osiolkow ? smile.gif
Phaet
Kiedyś grałem ale szybko mi sie znudziła.
Wkurzało mnie też, że dużo różnych przedmiotów było a nie wiadomo co z nimi robić. W dodatku można było mieć tylko jeden taki przedmiot. I też pisało, że jest on unikalny (jakieś kable czy coś to było) a ja ciągle to znajdowałem.
No i niejasne opisy broni. Przez tydzień używałem broni z jaką zaczynałem na starcie:)
Do tego trzeba mieć cierpliwość. Ja nie miałem.
Qbik
tak fakt sa itemki no drop nie mozna ich ani sprzedac ani dac ale mozna je znisczyc smile.gif a ze itemkow jest morze to tez prawda sa one dla kazdej profesji a tych jest sporo do tego kazdy przedmiot ma QL quality lvl co przeklada sie zazwyczaj na lvl na jakim mozna to zalozyc smile.gif ja mialem o tyle lepiej ze udalo mi sie trafic na nszych rodakow i oni mi co nieco objasnili ta gre smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.