Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybory osła 2005!
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Ankiety
Fideista
W kategorii Rookie of the year nominowani zostali:

bns, Bachor, Neutilius-Mieshko, Larunia, Syn oracza, spychacz, falcor76, agaj

Zapraszam do głosowania!
easio
Moim faworytem był @Neutilius-Mieshko ale chciał mi podskubac spamerskiego chlebka i sam odszedł od stołu. Szkoda bo się zapowiadał biggrin.gif całkiem obiecująco....
St4rling
W tej kategorii wg mnie zwycieza @bns za linki smile.gif (muzyka ktora lubie ) i za wiedze komputerowa ktora stara sie przekazac innym.Gratuluje
easio
CYTAT(St4rling @ 03.02.06 - 00:12) *
W tej kategorii wg mnie zwycieza @bns za linki smile.gif (muzyka ktora lubie ) i za wiedze komputerowa ktora stara sie przekazac innym.Gratuluje

Wygra ten, na którego inni oddadzą najwiekszą ilość głosów albo ten, który wpłaci "mała" sumkę na konto @Fide flowers.gif
spychacz
Drogi Fide jesli mozesz usun mnie z tej listy. Zrob mi ta przyjemnosc i wstaw Ole wiem ze jest z 2004 ale ja mam taka prosbe a prosby powinno sie spelniac. Napewno nie miala okazji brac udzialu w Wyborach na Osla 2004! wiec niech ja dostanie w 2005.
Powodu swego nie podam niech zostanie ma slodka tajemnica.
Jesli mnie ktos zauwazyl bardzo mu za to dziekuje.

Xahil czy mym obowiazkiem jest czytac wszystkie tematy na tym forum ??
A jesli dedykuje swoje miejsce komus innemu nie widze w tym zadnego problemu.
Xahil
CYTAT(spychacz @ 02.02.06 - 23:38) *
Drogi Fide jesli mozesz usun mnie z tej listy. Zrob mi ta przyjemnosc i wstaw Ole wiem ze jest z 2004 ale ja mam taka prosbe a prosby powinno sie spelniac. Napewno nie miala okazji brac udzialu w Wyborach na Osla 2004! wiec niech ja dostanie w 2005.
Powodu swego nie podam niech zostanie ma slodka tajemnica.
Jesli mnie ktos zauwazyl bardzo mu za to dziekuje.

Moje osobiste zdanie:
Po pierwsze: Ola byla na tym forum praktycznie od poczatku, ta kategoria jest dla "nowych" osiolkow ktore zaistnialy w zeszlym roku. Tak wiec jesli juz cos to powinna byc w innej kategorii.
Po drugie: Przez jakis czas byly nominacje, czemu wtedy nie zglosiles jej kandydatury ?
Jasia
Głos oddany.
spychacz
Witam
Nie posluguje sie czyims nickiem (nie naleze do tych osob, brak mi tego charakteru) ale od dzis PAMIETAJCIE ze moj nick w tej ankiecie jest nikiem OLI.
Dedykuje OLI me miejsce.

NIE LICZY SIE ZAPOMNIANA CHWILA A PAMIEC.
Leniuch
Spychacz baniolu i tak jestes rookie hehe jak za dawnych lat w baskecie!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.