Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czym taki gif zrobić?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Grafika
Ali

Podoba mi sie taki efekt, czy wiecie czym to autor robil?
jar3cki
ImageReady? wiem jedno, autor mogl popracowac nad kompresja. ten gif zajmuje 891KB - na sig sie kompletnie nie nadaje ;]
Kai Tracid
jeśli ten program co jest do photoschopa to jak sie nazywa ten efekt?
lokocool
Ewentualnie mozna sprobowac w AnimationShopPro wink.gif
O ile sie nie myle tam tez jest troche efektow do wyboru wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
PioWit
Ulead Gif Animator

Zdecydowanie bardziej podoba mi sie tak. smile.gif

Pozdrawiam
Ali
@PioWit słyszałem ze ten program jest najlepszy do gif'ów
ale mam problem z nim sad.gif zainstalowalem go i mi sie nie chce wlaczyc, wczutuje go i wywala mi bląd sad.gif reinstalowalem nawet na inna partycje i to samo, jakies kodeki do tego trzeba czy jaki piorun sad.gif zrobilem screna moze to cos Wam powie...
PioWit
hmm trudno mi cos powiedziec. U mnie chodzi nawet bez instalki. Niedawno mialem formata i odpalilem go dzisiaj ze starej instalki, o dziwo dziala bez pudla. smile.gif Mam wersje 5.

Pozdrawiam

PS:

Moze looknij do podgladu zdarzen jaki ten blad ci wywala?
Ali

Mam takie cos, mnie to za wiele nie mowi sad.gif
Ehh kiedys mialem podobnie z real playerem, instalowalem i sie wogole nie uruchamial.
Luca
Poszukaj w szukajce mula wersje co ma okolo 79,5MB i bedzie Ci dzialac normalnie-komentarze sa nieprzychylne.Osobiscie sprawdzilem i wersja jest OK
Ali
@mireczek a moglbys podac mi sumke ed2k do tego, bo ja uzywam overneta i w wyszukiwarce znajduje mi tylko (77.72MB) a tego o ktorym piszesz nie. Z gory dzieki.
Luca
to ten ---pomylilem sie
Ali
Zainstalowalem i niestety to samo sad.gif
Luca
Odinstaluj porzadnie poprzednie wersje tego programu(pozostawia wpisy w rejestrze - wyczysc) i po restarcie na nowo zainstaluj.W czasie instalki zgadzaj sie na zainstalowanie dodatkowych aplikacji-wszystkich.Musi dzialac.
Ali
1. W jaki dokladnie sposob mam wyczyscic pozostalosci w rejestrze? bo foldery po odinstalowaniu nie zostaja zadne.

2. W czesie instalacji proponuje mi instalacje dodatkowo (QuickTime , Direct X i coś jeszcze) te wszystkie programy mam, tylko w nowszych wersjach niż proponuje ten program.
Luca
To jak uwazasz,ze odinstalowales i nic juz nie ma ,to wez w szukajce windosowskiej wrzuc 3ivx.Niech Ci poszuka
Mysle,ze znajdzie w files,i sys 32.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.