Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sony Ericsson P910i
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Zarjan
Nadszedł czas na przedłużenie umowy z moim dostawcą usług telekomunikacyjnych i wraz z nią nadaża się okazja na zakup telefonu po okazyjnej cenie. Wybór padł na P910i. I tu takie pytanie: Jak w praktyce prezentuje się obsługa tym piórkiem? Czy nie jest to kłopotliwe, gdy coś chcemy zrobić "na szybko"? Trochę się tej komplikacji obawiam, jednak słyszałem, że można się przyzwyczaić. Wogóle polecacie ten telefon (oczywiście nie tylko do dzwonienia, ale jako mini przenośny komputerek)? Czy też lepiej wybrać jakiś inny?
stefan2004
Używam p910i od 9 miesięcy jest to chyba najlepszy telefon jaki miałem, nie wiesza się łatwo daje się obsługiwać na szybko np Smski bez otwierania klapki. Jest to bardziej telefon niż palmtop. Nokia comunikator której używałem wcześniej była bardziej komputerkiem przenośnym i były z nią problemiki tu święty spokój wink.gif. Baterie natomiast słabiutkie przynajmniej w moim egzemplarzu, starczają na 24 godzinki, trzeba się przyzwyczaić że w domciu telefonik zawsze w stacji dokującej. Ja jednak POLECAM, dawno nie miałem tak długo jednego aparatu telefonicznego smiley13.gif
Zarjan
Która wersja Symbiana jest w P910i?
stefan2004
smiley13.gif P910i oparty jest na platformie Symbian OS v7.0
spychacz
Witam
Tu masz Zarjan troche informacji technicznych i komentarze podzielonych na za i przeciw Erykowi P910i.
Zarjan
@Spychacz, ciekawe opinie, jednak większość z nich to jakaś paplanina. wink.gif
offroad
też go mam od pewnego czasu i spokojnie mogę CI go polecić
jeżeli potrzebujesz rozbudowanego fona a nie potrzebujesz jeszcze palmtopa to jest to fon dla Ciebie
co do rysika to po pierwsze obsługa nim jest bardzo wygodna
a po drugie wcale nie musisz posługiwać się rysikiem to tylko jedna z możliwości
Zarjan
Niestety w Orange już nie mają tych telefonów. Zamiast tego proponują mi SPV M3000 z Windows Mobile 5.0 i 128MB pamięci wbudowanej. Dodatkowo posiada możliwość załączania pamięci zewnętrznej mini-SD i dotykowy ekran + rysik. Wygląda mi na całkiem atrakcyjny telefon, a właściwie PDA.
Co o nim sądzicie?
SPV M3000
offroad
tego ma mój brachol no najładniejszy to on nie jest do tego przynajmniej w wawie ciężko było kupić większą niż 256 MB karte mini -sd ale po zatym bardzo podobny do p910i
Zarjan
Jaka jest różnica pomiędzy Windows Mobile 5.0, a Windows Mobile 2003?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.