Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak wypalić w nero mp4 na audio
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Turin
elo!
chciałbym się zapytać jak można wypalić w Nero pliki mp4 na audio, jak chce to zrobić i daje piosenki do nagranie wyskakuje mi taki komunikat

Może mi ktoś pomóc ??? conf20.gif
Luca
no przeciez masz odpowiedz sam NERO ci napisal
spiz@k
Pluginy do Nero -> http://neroplugins.cd-rw.org/

EDIT:

@Turin - smiley13.gif
kapsel82
hehe no ładnie
wersja trialowa czyli okres probny sie skonczył
najlepiej sciagnij sobie jakąś pełną wersję albo jakies same numerki i zarejestruj
Maryan
Czasem mnie rozwalacie....zeby chociaz podstaw angielskiego nie znac...ehhh mad.gif wallbash.gif
tetrus
CYTAT(Maryan @ 23.07.04 - 07:14)
Czasem mnie rozwalacie....zeby chociaz podstaw angielskiego nie znac...ehhh mad.gif  wallbash.gif
*

Nie trzeba wcale znac angielskiego zeby to zrozumiec. Sa tam 3 slowa ktore kazdy powinien znac i one wystarcza do zrozumienia tego komunikatu tongue.gif
Turin
CYTAT(Spizak)

Dzięki za pomoc bier.gif
CYTAT(kapsel82)
hehe no ładnie
wersja trialowa czyli okres probny sie skonczył
najlepiej sciagnij sobie jakąś pełną wersję albo jakies same numerki i zarejestruj

Mam zarejestrowanego Nero
CYTAT(mireczek)
no przeciez masz odpowiedz sam NERO ci napisal

CYTAT(Maryan)
Czasem mnie rozwalacie....zeby chociaz podstaw angielskiego nie znac...ehhh 

CYTAT(tetrus)
Nie trzeba wcale znac angielskiego zeby to zrozumiec. Sa tam 3 slowa ktore kazdy powinien znac i one wystarcza do zrozumienia tego komunikatu

Znam podstawy angielskiego i zrozumiałem z leksza ten komuniakt ale nie mogłem nigdzie znaleść tego co było potrzebne ale znalazłem THX @Spizak biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.