Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z odczytaniem avi-ka z CD romu
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
marcjusz
Nagrywałem jakieś pół roku temu film na dwie płytki. Używam Nero z włączoną funkcją weryfikacji zapisu. Dzisiaj próbowałem płytkę odtworzyć - cd1 chodzi, niestety cd2 nie. Tytuł płłyty jest odczytywany normalnie natomiast nie ma na niej żadnego pliku - jest jakiś sposób na odzyskanie tego???
offroad
spróbuj programem do odzyskiwania danych
Bad CD Repair 1.6
BadCopy Pro v3.75
BulletProof File Copy 1.53 PL
to niektóre ten ostatni pozwala skopiować dane z uszkodzonego fizycznie nośnika
ale może być tak że płyta była kiepskiej jakości i dane odeszły w niebyt
aczkolwiek spróbuj tych (lub innych) programów
pozdro
leonard
BAD CD REPAIR DOWNLOAD
BAD COPY DOWNLOAD
A TO JEST TEN 3-ci PROGRAM

a mozna bylo podac juz wczesniej
offroad
a jaki to problem odpalić google??
marcjusz
clap.gif Jest, jest, jest. Udało się. Zacząłem od :
BulletProof File Copy 1.53
i po kilku minutach plik jest już zgrany na twardziela.
Dzięki wielkie za pomoc, @leonard - dziękuję za sznurki.
No i polecam wszystkim potrzebującym tego typu programu - prosty, szybki i ratujący godziny cierpliwego ssania.
leonard
CYTAT(offroad @ 16.02.06 - 11:09) *
a jaki to problem odpalić google??

a zaden...tyle ze grzecznosc nakazuje dac pelna informacje ...ale to chyba juz tylko ja i niewielu innych maja takie same poglady furious.gif furious.gif
offroad
bo efekt jest później taki że pytają o wszystko zamiast użyć wyszukiwarki (z lenistwa?)
pomagać owszem wyręczać nie
aki
CYTAT(offroad @ 17.02.06 - 10:49) *

Sam wszak zgrał z płyty na dysk wink.gif
Jeżeli ktoś już miał doczynienia z programem, który się sprawdził, to dlaczego nie podzielić się tym z potrzebującym?
Wiem, że nie dorastamy bazą do google.gif , ale tamto to wyszukiwarka, a to jest forum smile.gif
smiley13.gif
marcjusz
Wydaje mi się, że nie należy być ortodoksyjnym.
CYTAT
bo efekt jest później taki że pytają o wszystko zamiast użyć wyszukiwarki (z lenistwa?)

W sumie na dużą część postów też można by odpowiedizeć - poszukaj w google.gif
A zamiast podawać sumy kontrolne ed2k można powiedzieć - nie bądźcie leniwi tylko poszukajcie w wyszukiwarce mułka, bo taki plik już się pojawił.
To nie jest kwestia lenistwa - ja niestety poza siedzieniem przy komputerze pracuję jeszcze w dwóch miejscach - około 96 godzin tygodniowo spędzam w pracy bez dostępu do kompa i czasem brakuje mi czasu na szukanie w sieci.
Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.