Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SE T230
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
piasek
Witam
Konczy mi sie umowa w ideii i zaproponowli mi Sony Ericssona T230 za 49+vat czy ktos moze go mial czy czy warto go wziac
Pozdrawiam smiley13.gif
Nefar
Musiales miec malenkie rachunki skoro takie cos za takie pieniadze ci zaproponowali.
elekrytyk
Juz z zasady chyba proponuja cokolwiek po najmniejszej linii oporu ....
Mi zaproponowali 6310i mimo ze mamy ich juz 4 od 2 lat ... jak poprosilem o cos ciekawszego to proponowali modeli Nokii 3XXX wiec szybko rozmowe z pania skonczylem i powiedzialem ze taki dzial propozycji moga zamknac bo to wstyd biggrin.gif
Dwa dni pozniej dostalem P900 a_rotfl.gif
Pozdrawiam
piasek
hmmm wiec trzeba sie z nimi potargowac ale jak zauwazyl @Nefar nie mialem za duzych rachunkow wiec chyba nic lepszego nie dostane (a tak pozatym to zamierzalem przejsc na popa ale pomyslalem ze jak zaproponuja jakis dobry telefon to zostane przy abonamecie)
Nefar
Przy malych rachunkach nic nie wytargujesz. Co najwyzej poradza ci bys odszedl i wszedl ponownie. Ogolnie abonament przy tych prepaidach ktore sa teraz na rynku to lipa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.