Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zobacz serwis pełen dziur
Osłomania > Nowości i Prasa > Poznaj mocne strony sieci
yasiu777
Nie raz jest jest tak, że bardziej niż dziury w oprogramowaniu doskwierają nam dziury w... jezdni. Dostrzegł to pewien internauta z Bochni, który postanowił stworzyć serwis poświęcony ubytkom w nawierzchni polskich szos. Uwaga: strona zawiera zdjęcia drastyczne!

http://www.dziury.wbochni.pl/
Zarjan
Dlaczego TO mi się kojarzy ze Szwajcarią?
MotH
TA dziura wymiata crazy.gif
yasiu777
A dlaczego To mnie wogule nie dziwi !?

smiley13.gif
lokocool
i pomyslec ze chcialem ostatnio kupic sobie taki samochod:

Acura NSX (japonskie Ferrari) z przebiegiem kilku(nastu) tysiecy mil rocznik 1992 --> koszt jakos kolo 100 000 pln (czyli podobnie jak nowa Honda Acord) --> ale po glebszych przemysleniach doszedlem do wniosku ze na pierwszsej dziurze urwaloby mi w Polsce kolo i... sobie odpuscilem wink.gif

A te dziury to nic nadzwyczajnego --> wyszedlbym przed dom i moge zrobic podobne zdjecia wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
Phaet
Aaa to Bochnia w Polsce jest biggrin.gif Kurde codziennie nowy człowiek czegoś nowego sie dowiaduje wink.gif

Prześlijcie linka tej strony do naszych szanownych ministrów. Jak nie wierzą że mogą takie dziury istnieć to niech przyjadą. Przy okazji po drodze zobaczą wiele innych dziur.
No chyba, że oni jeżdżą jakoś dziwacznie, że tych dziur nie widać. Tak jak za komuny stawiali sztuczne budynki gdy pierwszy sekretarz przyjeżdżał aby myślał jak tu pięknie jest. Podobnie jak Chruszczow był w USA i wyjżał za okno pokoju hotelowego i pomyślał, że auta z całej ameryki sprowadzili pod jego ulice aby mu zaimponować. Tyle dygresji.

Chciałeś kupić takie auto czy chciałbyś kupić takie auto? tongue.gif (wbrew pozorom to różnica bo ja też chciałbym kupić wiele rzeczy ale albo nie moge albo nie chce mi sie)
Carlos
Jak tak dalej pójdzie to cały swiat będzie do nas przyjeżdżał żeby zobaczyć jak wygląda powierzchnia Marsa respekt.gif .
Tak wiec apeluje o niełatanie tych dziur. Na turystyce można będzie niezłą kasę załapać tongue.gif .
A na naprawie aut jeszcze większą. Bezrobocie wśród mechaników samochodowych bedzie ujemne biggrin.gif .

Pozdrowienia.wink.gif
Jasia
Mój TŻ urwał koło w Iveco. Dziura ma siedibę na Gierkówce. (podobno autostrada, ale raczej autozdrada)
greg21
Jako dumny mieszkaniec dziurawego miasta wink.gif donosze niniejszym, ze autor bochenskiego serwisu planuje inicjatywe ogolnopolska wink.gif http://www.dziury.wpolsce.net/
yasiu777
Petycja do sejmu biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.