Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hi Way
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > DKF - Dyskusyjny Klub Filmowy
Leniuch
Sa juz zwiastuny filmu Hi Way z kabaretem mumio :
http://film.onet.pl/zwiastuny/11043,1093571,267,filmy.html
Turin
Oglądłem sobie jeden zwiastun tegoż filmu i wydaje mi się, że mnie on nie przypadnie do gustu. Jadą sobie kolesie samochodem, jeden cały czas gada jakieś głupoty natomiast drugi prawie nic nie mówi. Po zwiastunie śmiem twierdzić, że jest to film na poziomie reklam Plusa czyli baardzo płytki humor.
Cóż nie ma jak "Chłopaki nie płaczą" smile.gif
pingpong
Widziałem krótki wywiad z mumio w dzień dobry tvn i z tego co mówili to ma to być oddzielny film. Taki samoistby epizod w ich karierze. Woleli by żeby nieki nie porównywał tego filmu z reklammi i ich wybrykami na scenach. To ma być dramat. Ale mam nadzieję że znowu się wkręciłem. jestem naiwny i z tego co widziałem apsurd tego filmu spowoduje że wybuchnę jak podczas Dnia Świra, czy pierwszej części Scery Movie.
observe
mnie się film nie podobał, chcoiaż jestem fanem MUMIO już od dawna. zdecydowanie mają lepsze występy na scenie.
Hiszpanska Inkwizycja
CYTAT(observe @ 12.07.06 - 09:00) *
mnie się film nie podobał, chcoiaż jestem fanem MUMIO już od dawna. zdecydowanie mają lepsze występy na scenie.

A mi się nieistety nie podobał, bo też jestem fanem Mumio, na scenie mają zdecydowanie lepsze występy. Długa forma ich po prostu chyba przerosła. W skali od 1 do 6 dałbym tylko 3+.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.