Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam/Kupię
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > O Wszystkim
Stron: 1, 2, 3
pab
Tutaj proszę o wpisywanie rzeczy które chcecie sprzedać.
Rekin
Sprzedam kompa TANIO !! ten co w sygnaturce !! rolleyes.gif
siss
Zestaw instalacyjny od tepsy. modem Thomson SpeedTouch 330+1 mikrofiltr. Prócz tego płytka z oprogramowaniem i cała reszta.
Cena do ustalenia.
kalion
Jak ktos lubi Magic The Gathering karciankie to zapraszam tutaj biggrin.gif
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29013901
Moze ktos sie skusi smile.gif
DiTOX
Sprzedam podkładke "ICEMAT BLACK" ci co graja "PRO" w gry typu CS wiedzą co i jak ,stan podkładki prawie idealny,jedyne co jest nie tak to rysa z lewej strony ale naszczęście po drugiej stronie pada niedługo tego niebędzie bo kupie farbke do modeli i to usune górna część ta na której sie gra jest 100 % czysta( zero nawet najmnijszych zadrapań) rysek preferowałbym osoby z Warszawy żeby ewentualny nabywca mogł obejrzeć towar przed zakupem i ewentualnie zrezygnować, żeby niebyło niedomówień. Cena do ustalenia clap.gif

Lista myszek które współpracuja w 100%
# Microsoft: Wireless Intellimouse® Explorer
# Intellimouse® Explorer 3.0
# Optical Mouse Blue
# Optical Mouse Blue, wireless
Logitech:
# MX 300
# MX 500
# MX 700

thumbsup.gif
KUMAS
A ja sprzedam znaczki dribble.gif

Polska filatelistyka i nie tylko pozdrawia clap.gif
WoocashACN
też mam paczkę grubości kilku centymetrów od The Gathering... kupione pare lat temu, grane raz. chętnie opchnę...

gg: 177963
KUMAS
Sprzedam Dysk 2 Gigowy. bardzo tanio i wszystkie dane podam na e-maila lub pozniej wrzuce.
DiTOX
Mam do sprzedania taką karte: MSI GeForce 5700 256 DDR(BOX) karta jest prawie nówka siedzi u kumpla w kompie 2 tygodnie na pełnej 24 miesięcznej gwaracji, najlepiej jakby to był ktoś z warszawy cena do uzgodnienia.

SPRZEDANE

BTW: Nigdy nie moge znaleźć działu ze sprzedarzą, sprzetu prośiłbym moda o przeniesienie posta do tamtego tematu. smiley13.gif

Przeniesione, zmodyfikowane - powinno pasować biggrin.gif
bankopl
Dużo głośników samochodowych (nowych i nieużywanych) montowanych seryjnie do takich marek jak Fiat, Peugot, Volskwagen, etc. Różne przekroje. Tanio 25 zł sztuka. Jak ktoś zainteresowany to moge przysłać skany.
Pozdro. bier.gif
Pesterson
monety, monety, monety, jak ktos bylby zainteresowany zadnych perelek, ale pare nawet cennych jest thumbsup.gif wszystko razem z klaserem w skorzanym obiciu

smiley13.gif
ToPeRz
Polski owczarek nizinny

11.10.2004 to data narodzin smile.gif Jest to suczka rasowa. Rodowod mamusi (TU) Tatus tego szczeniaczka to OBERON ze Śpiewogry nr tat. A 639 maść - szara. Cena do uzgodnienia. Dla wszystkich zainteresowanych info na PW.
bartu
telefon siemens me 45 2 letni
Szosti
Witam!
Sprzedam kamerke internetową Creative Vista. Kamerka na gwarancji rocznej, nie używana, sprawdzona, z datą zakupu 24 grudnia 2004 roku.
Informacje na temat kamerki http://www.opus.chelm.pl/produkt.php?symbol=883826

Nie sugerować się ceną tam podaną rolleyes.gif
Rzeczywiste zdjęcia:

smiley13.gif
Maras
Nazwa procesora: Radeon 9000 PRO (RV250)
Rozmiar pamięci: 128 MB
Taktowanie układu graficznego: 275/250 MHz
Taktowanie RAMDAC: 400 MHz
Chłodzenie aktywne
Wyjścia: VGA, DVI, TV OUT
Producent: HiS

Cena do uzgodnienia
rollek
Nowy tusz czarny Hewlett-packard 27. Jeszcze w pudełku. Pasujący do drukarek:
HP Deskjet 3320,3325,3420,3425,3520,3535,3550,3647,3650
HP Officejet: 4215,4219,4255
HP Printer/Scanner/Copier: 1215,1315,1317.

Zdjęcie

CENA 55zl + ewentulane koszty wysyłki.
DreadLee
Sprzedam kompa Athlon XP1800+,Plytka EcsK7s5a,256RAM,dysk seagate 40gb,grafika GF2 400MX 64MB TV-out,CD-rom LG,nagrywareczka 52x32x52xLiteon,karta sieciowa i dzwiek na plycie cena do uzgodnienia. info na gg3755962
Yaqb81
DUAL CHANNEL 2x256 MB(512) PC3200 CL2.5 TwinMOS

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45747862
CooLCubE
Galdiator seria limitowana - 2 CD - Autograf Ridleya Scotta (fabryczny). Na 1 CD film, a na 2 materiały dodatkowe: nieumieszczone sceny, wywiady z gwiazdami itp.
Cena: Do ustalenia smile.gif Na pewno powyżej 120 zł
Demon
Witam mam do sprzedania GameBoy'a. Stan Bardzo dobry. Malo uzywany.

Do tego 6 gier :

1. Donkey Kong Land 2,
2. Street Fighter 2,
3. Pinocchio,
4. Ferreri Grand Prix Challenge,
5. Super Mario Land 2,
6. The Legend of Zelda,

Cena 50zl + przesylka za całość.

Pozdrawiam
300FraYda
Mam do sprzedania cały swój zestaw komputerowy z powodu emigrowania za granice i potrzebuję kupic Notebooka. Oto Konfiguracja.

Procesor : Barton 3200+(2222MhZ)
Płyta Główna: MSI KT880 Delta-FSR
RAM : 512 Mb DDR 400MHZ
HDD 80Gb+120GB Seagate Barracuda
Nagrywarka DVD Lite-ON 1233s DL
Grafika: Radeon 9000Pro 64MB DDR
Głośniki 4+1 marki Tracker
Klawiatura + Mysz BEZPRZEWODOWA marki A4Tech
Monitor 17" LG F700B.
Chłodzenie Wodne : Zasilacz,Procesor,chipset K.Graficznej.

Wszystko kompletne i działające bezawaryjnie,System do przeinstalowania.
Sprzedaje z powodu wyjazdu za granicę. Sprzedam za 2500zł do małej negocjacji bądz zamienie na Notebooka.

Kontakt GG 2788090 lub e-mail 300frayda@interia.pl
Neon
@Demon a to Gameboy color ???
Mouser
Wprawdzie nie ja, ale znajoma ma do sprzedania komiksy Dragon Ball.
Sczegóły tutaj - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3523332
rebel
korzystajac z okazji zadam pytanie -nie potrzebuje ktos zestawu kina domowego?
mam zestaw dvd+amplituner z glosnikami w stanie magazynowym brak tylko kartonow bo nie mialem ich gdzie trzymac
jesli ktos z moich okolic bylby chetny to zapraszam cena do negocjacji

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53704019
sikor
Sprzedam NOWA NOKIE 6610i Z papierami chetni na pw smile.gif
Demon
Z GameBoy'em juz nieaktualne. @Neon to byl zwykly.

Pozdrawiam
stradivarious
Ja sprzedam dosyc tanio fabrycznie nowa Motorole V3 w pudelku, foliami ochronnymi i gwarancja. Szczegoly pod GG: 2739963

Pozdrawiam
buzzywuzzy
Mam dwie kości pamięci 128 DDRAM. Obie sa mało używane. Sprzedałbym najchętniej obie, bardzo tanio (90zl za obie). Najlepiej gdyby to był ktos ze stolicy. Proszę o wiadomość na PM, ale w miarę szybko bo oferta może być niebawem nieaktualna. smiley13.gif

edit: No i o dysku zapomniałem 40GB, za jakies tam grosze smile.gif

Polecam transakcje z userem thumbsup.gif Dysku już nie ma, bo kupiłem smile.gif Jeżeli ma jeszcze pamięci, to nie czekajcie respekt.gif
Serdeczne dzięki @buzzywuzzy bier.gif
Pozdrawiam serdecznie
aki
Demon

Bio Gun

Witam. Mam do sprzedania pistolet do Sony Playstation. Jest to pistolet w wersji kolekcjonerskiej, limitowanej. Wygralem go i jest mi niepotrzebny. Stan bardzo dobry, nie używany, sprawdzony. Wykonanie jest bardzo staranne, wywarzony, bardzo dobrze wyprofilowany dzięki czemu idealnie lezy w dloni. Dziala ze wszystkimi grami szuterowymi które wyszly na Playstation np. Residen Evil - Gun Survival, Time Crisis itd. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale lepszych nie udało mi sie zrobić :

Cena 90zl Do kwoty należy doliczyć koszty wysyłki.

Chętnych zapraszam na PW.

Pozdrawiam
SebNET
Mam do sprzedania nagrywarkę DVD, NEC ND-3500A + nowy bios Btrpc 2.18, który obsługuje bitsetting. NEC to najlepsza nagrywarka na rynku, pali wszystko i płytki chodzą bez żadnego problemu, nagrywarka obsługuje Double Layer. Dodatkowo posiada najlepszy bios 2.18 btrpc obsługujący bitsetting, co oznacza, ze plyty nagrane chodzą w każdym napędzie, nawet starszych. Nagrywarka posiada gwarancję 24 miesiące.

Cena: 160 zł

Zapraszam!
Pesterson
Siemens MC 60 (ten z klawiatura w ksztalcie X) w bdb stanie, pudelko i wszelkie instrukcje w srodku - CENA DO UZGODNIENIA
yasiu777
Sprzedam Motorole MPX200 stan idealny z wgranym Windowsem 2003 for smartphone + wszystko to co w pudle + oryginalny zestaw słuchawkowy cena 580 zł do małej negocjacji - oferta ważna do 2 Lipca. Zainteresowanych proszę o email lub kontakt na PW.

Krótko o smartphonie
składany, czarny z niebieskim akcentem, 2 wyświetlacze zew. mono wew. kol. 56 tys, real polifonia, nie posiada aparatu
Win 2003 CE for smartphone
IRDA, MMS, wymienna pamięc SD/MMC do 1 GB
odtwarza - mp3, avi, mpg, mpeg, 3gp, divx (+napisy), ogg, mkv i inne
gry - java, windows, 3D, gameboy, nes, snes i inne
programy - java ( wszystko co na to wejdzie) word, excel, adobe acrobat reader, zaawansowany kalkulator (sin,cos,tg, wyrażenia wymierne niewymierne, ciągi, n! itp), gg, IE lub opera, windows media player, outlook, MSN, MSN Messenger, mapy, kompas, commander i gigabajty innych (do wszystkiego)
książka telefoniczna + adresowa - nieograniczo ilość kontaktów (może być nawet 100'000)
może służyć jako pendrive
wgrany theme z naruto i ichigo
szybki internet gprs - obsługuje wap i "normalne" strony (tryb http i https np. połączenie się z mbankiem i wykonie przelewu), możliwość bezpośredniego pobierania dużych plików, możliwość korzystania z hotspotów, możliwość podłączenia do neostrady.
i wiele wiele innych rzeczy o których zapomniałem.
Uprzedzam pytania - wodotrysku i mikrofalówki nie ma
Demon
Mam do sprzedania kabel do telefonu Sagem myx5-2. Wejscie do kompa USB. Prawie nowy, dziala bez problemowo. Do tego sterowniki. Cena 25zl. Chetnych zapraszam na PW.

Pozdrawiam
neomariusz
Sprzedam nowy Odtwarzacz DVD GRUNDIG (GDP-1400), wiecej info tutaj

kyny
Sprzedam Siemensa S55 + aparat z etui + pokrowiec na pasek

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56479775

Oddam od 220zł. Wiecej informacji w aukcji
Netah^
Gateway Solo 9300, Pentium III 750 MHZ, Ram 256 , Dysk 10 GB, napęd CD, Flopy, modem ,matryca 15 aktywna, klawiatura: QWERTY, karta sieciowa 3COM ETHERLINK III, PCMCIA, karta video z wyjściem (SVHS), karta grafiki - ATI Rage Mobility AGP, 2x USB, firewire, zasilacz, torba, bateria litowo-jonowa 640 mAh

Cena – 1400 zl

Zdjecia moge wyslac na mejla albo na gg moj nr to 3170929

Pozdrawiam smiley13.gif
neomariusz
Sprzedam nowy Odtwarzacz DVD / DivX DAEWOO DV-700S, więcej info tutaj

marianos
Sprzedam Creative ZEN Micro 5GB /Kolor różowy
Jest w stanie idealnym, naprawde wygląda jak nowy, jeszcze ma folie na wyświetlaczu / sprzedaje bo potrzebuje kase na upgrade kompa smile.gif
Cena b atrakcyjna / 500 zł
rebel
wywalam tuner satelitarny pioneer 1340 + antena + wszystko co do tego potrzebne-programatory karta itp-jakies 300 zl

i kino domowe e-benchmark kh02 +dvd pioneer sv 454 jakies 500 zl

jak kogos interesuja kasety wideo albo ma wypozyczalnie to mam ze 150 oryginalow cena do dogadania
neomariusz
Sprzedam nową wieżę Lg Lx-m140 Mp3/cd/cd-r(w)/rds, więcej info tutaj

Ace McCloud
OK. Do sprzadania sa nastepujace gazetki:

Secret Service
6,7,8,9,13,30,32,34-60
(w sumie 33 numery)

Computer Studio
3/92, 1/93ws, 1/94ws, 3/94, 1/95ws, 3/95ws, 2/96ws

Amiga Computer Studio
96: 3,4,5,6,7,8
97: 1,2,3,4,5,6,7
98: 1,2,3,5,6,7-8(podwójny),9,10
99: 1,3,4,5,6

C&A
wszystkie od 92ego roku (od początku) do 94ego
95rok: 1,2,3,4,5,6,7,8,9

Amigowiec
94rok: 2,3,4,11,12
95rok: 1,2,4

Amiga:
95: 2,3,8
96: 4,5,6,8,9,10
97: 1,11,12
99: 6

Gambler:
95: 5,6,7,8

Moje Atari
2/91

Playstation Magazine
1/98 (Ocena 300 gier)

Kebab
6/92

Top Secret
6/95

Cena do uzgodnienia.
Sprzedajacy to GG:2728232 i wszelkie pytania, oferty kierowac pod ten numerek.
SebNET
hej!

Jesli ktos ma do sprzedania niepotrzebne konto do Counter Strike'a 1.6 to prosze o odpowiedz. Na Allegro sa, ale ja tam nie ufam ze ktos sobie nie zachowal konta, badz ze cos jest z tym nie tak. Jak cos to prosze o odpowiedz w tym temacie.

pS. Nie ma topicu KUPIE, wiec prosze o nie kasowanie tematu, uwazam, ze to chyba najbardziej rozsadne miejsce!? A moze ktos zrobi topic KUPIE?!

Pozdrawiam!

edit: przeniosłem tutaj, kupujących na forum jest mniejszość (sami handlarze tongue.gif) więc myślę że lepiej będzie tutaj składać oferty kupna/sprzedaży
Bigos
[off] Słabo szukasz ^^ Click Meh!

smiley15.gif

.....:::::8!G#$:::::.....
SebNET
CYTAT(SebNET @ 12.08.05 - 21:20)
edit: przeniosłem tutaj, kupujących na forum jest mniejszość (sami handlarze tongue.gif) więc myślę że lepiej będzie tutaj składać oferty kupna/sprzedaży

Dzięki @pab bier.gif

btw. Bigosinski nie denerwuj mnie smile.gif
Mushasi
Panowie i Panie moze zainteresuje was kilka akcesoriow ktore mam do sprzedania.

Płyta główna pod P4

Karta graficzna GF6800GT
Neon
A ja mam pytanie czy ktos nie chce sprzedać PS2 no najlepiej w stanie bdb tongue.gif i po atrakcyjnej cenie ;P ?? Proszę o kontakt na gg.8013328 lub PW smile.gif
c0y0te
Mam do sprzedani pamiec flash "Kingstone" 128 MB najlepiej ktos z lublina zeby sobie obejrzal odrazu. nr gg 5423839
apneturn
KINO DOMOWE PHILIPS HC 710

Moc głośników - 600 W

Obsługiwane formaty DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DiVX, SVCD, SACD, MP3, Dolby Digital, ProLogic II, DTS

600W, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DiVX (3.11/4.x/5.x), SVCD, SACD, MP3, MPEG-4, JPEG, Dolby Digital, ProLogic II, Dolby EX, DTS, Virtual Surround, Cinema Center Speaker - 5-cio drożny głośnik centralny, cyfrowy amplituner klasy D, 5 dwudrożnych głośników oraz subwoofer, tuner RDS z pamięcią 40 stacji, wejście na 6 kanałów audio (przygotowany do współpracy z odtwarzaczem SACD)

CENA 1000 zł

LINK DO AUKCJI
Magnolia__
kupie laptop dla przyjaciolki.. oczywiscie jak najtaniej;

przede wszystkim do obslugi multimedialnej
(gry, filmy, programy edukacyjne itp ).. parametry programowe poprosze jak dla laika..

kontakt poprzez PW.. w miare pilne

pozdrawiam Magnolia__
Break
kupię Peugeot 406 lub Opel Vectra B/Omega C lub Renault Lagune. Rocznik 2000/2001 kolor czerwony, bordowy, wiśniowy lub jakiś podchądzący pod jeden z tych kolorów może być kombi lub sedan. Wszelkie informacje prosze kierować na pw lub gygy 3810538. Dziękuje za oferty i pozdrawiam.

ps. jeśli możecie to podajcie również linki do stron na których mógł bym taki samochód znaleść. strony takie jak otomoto, gratka, autoscoot 24, mobile.de już znam :/
mogą być też strony zagraniczne z ofertami francji, holandi, bułgari, austri itp. dziękuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.