Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak sciągnąc maile
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
faflik
Jak mozna sciagnac maile z tego programu zeby zapisaly sie na dysku i po formacie podstawic je spowrotem conf20.gif conf20.gif
Krzysiek85
ABF Outlook Express Backup 1.9.5.265 PL

CYTAT
Program służy do archwizowania i odtwarzania opcji i danych Outlook Express. Aplikacja umożliwia zachowanie wiadomości, katalogów, książki adresowej, opcji, ustawień dotyczących kont-email i news, filtrów wiadomości, listy zablokowanych nadawców oraz sygnatur. Archwizowane dane poddawane są kompresji. Bardzo przydatne narzędzie przed wykonaniem formatowania dysków

http://softnews.pl/modules.php?name=News&f...rticle&sid=4179
lElE
Jezeli to Xp lub 2000:
Przegraj katalog C:\Documents and Settings\user_name\Local Settings\Application Data\Identities\{E2B548D7-.........}\Microsoft\Outlook Express

Nastepnie na swiezym systemie File>Import>wersja outlook exrpess>import mail from storage directory

Uzywajac opcji eksport wyeksportuj takze ksiazke adresowa, pozniej zaimportujesz ja uzywajac File>Import...

Pozdrawiam
faflik
Wiec tak to jest Windows 98 i tym programem ktorym kolega podal
Wiec tak zrobilem zainstalowalem i skopjowalo mi do jednego pliku wiec wszedlem na poczte i skasowalem to co niby skopjowalo pozniej wziołem i zrobilem odwrotnie aby to rozpakowalo do prorgamu wiec wszytsko oki itd wlaczam program Outlook i niema tam zadnej poczty a powinna byc:( conf20.gif
Moze dlatego ze to wersja demo i da sie zaznaczyc tylko jedna ikonke czyli tylko wiadomosci ale i tak powinno to byc przynajmniej tak mi sie wydaje moze ktos cos wie otym conf20.gif
Rooff
Więc moim zdaniem to może by spróbować tak:
-zaznaczamy wiadomość i wybieramy manu plik->eksportuj->wiadomość i zapisujemy na dysku
-aby przywrócić wybueramy plik->importuj->wiadomość i wczytujemy z dysku

smiley13.gif
faflik
Dzieki THX wszytskim za odpowiedzi bier.gif bier.gif bier.gif bier.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.