Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy LinkMaster
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Ankiety
Turin
Była ankieta na nielubianego moderatora to pomyślałem, że mogła by powstać ankieta o najlepszym według was linkmasterze. Dokonując wyboru moim zdaniem powinno się kierować następującymi kryteriami:

1. Czy sumki dodawane przez LM cię interesują.
2. Czy LM dodaje sumki regularnie.
3. Opis sumki (wygląd posta).

Myśle, że na to warto by zwrócic uwagę. No to do dzieła. Głosujemy ! ! !

P.S. Ciekawe czy zostane zgnojony za tą ankiete tongue.gif
Pesterson
zagłosowałbym na kerna bo to on zasypuje forum swietnymi linkami z osiolka ale nie ma wiec z pewnoscia najbardziej aktywny jest buzzywuzzy thumbsup.gif
Eyeore
Serduszko mi mówi @Sarenka
Głowka mi mówi @buzzz
Co jest wazniejsze?
Ciiii....
Magnolia__
dodalam swoj glos na ... biggrin.gif

swietna ankieta @Turin smile.gif
pozdrawiam Magnolia__
Turin
CYTAT(Pesterson @ 31.05.06 - 16:04) *
zagłosowałbym na kerna bo to on zasypuje forum swietnymi linkami z osiolka ale nie ma wiec z pewnoscia najbardziej aktywny jest buzzywuzzy thumbsup.gif

Fakt @Kern zasypuje nas linkami ale dostał awans na moda więc go nie uwzględniłem ponieważ chciałbym żey wyrózniono LM-a

Mój głos powędrował do @buzzzy'ego

CYTAT
swietna ankieta @Turin smile.gif

Dzięki flowers.gif
Luca
Mój głos powędrował do @buzzzy'ego

Dlaczego? Bo sam szuka i po sciagnieciu dlugo udostepnia.
vince44
Oczywiście @buzzy za ciekawe i nietuzinkowe propozycje filmowe bier.gif

Pozdrawiam
gulon
Ja też zagłosowałem na buzzywuzzy. Może wyniki tej ankiety będa dla Niego dodatkowa motywacją, bo czasem się zniechęca. Coraz więcej linków daje sidek - może jakaś blacha?...
Nellus
zdecydowanie @buzzywuzzy, widzialem jego prace na forum i stwierdzam, ze to on.
k-d
Sarenka thumbsup.gif
Grębus
Buzzy... biggrin.gif
PioWit
Dokonalem malej poprawki w ankiecie. To, ze ktos jest moderatorem, nie ma najmniejszego znaczenia. Na pewno: Magnolia, Zetor czy KeRn, bardziej zasluguja, zeby znalezc sie na tej liscie, niz - hmm pomine milczeniem. smile.gif Osobiscie oddalem glos na ZETORA, za teatry. Niestety przy jednym glosie trzeba decydowac. Nie ujmujac pozostalym przyznam, iz niektore nazwiska na liscie sa dla mnie nieporozumieniem. Uwazam, ze bez tych trzech nazwisk, ankieta nie byla by pelna.

Pozdrawiam
pkacz
I ja zagłosowalem na @buzzia (po znajomości biggrin.gif ), choć prawda jest taka że każdy z wymienionych (i sporo niewymienionych) robi równie dobrą robotę...
inadees
@buzzywuzzy, on wie już za co bier.gif thumbsup.gif
tapczan
@buzzywuzzy, drugi głos jeśli bym mógł oddałbym na @Zetora
Sam_son
CYTAT(Turin @ 31.05.06 - 15:54) *
1. Czy sumki dodawane przez LM cię interesują.
2. Czy LM dodaje sumki regularnie.
3. Opis sumki (wygląd posta).

Ja uważam, że najważniejsze w linkowaniu jest oryginalność. Co innego jak ktoś sam wyszukuje i daje niż tylko kopiuje z linkowni gdzie wychodzą relki na bieżąco. Również wygląd i oryginalność tematu.

Mój głos oddaję na ....

Pozdrawiam
Samik
CooLCubE
Również oddałem głos.
Linki powinny być zaskoczeniem, nie tylko jakością czy szybkością releasu, ale również tematem. Każdy z wymienionych LM zasługuje na zasługi i szczerze mówiąc od każdego czerpię sumki pełnymi garściami smile.gif

EDIT: Prawie... bo XXX mnie raczej nie dotyczy tongue.gif
spychacz
Bez Glosu - poniewaz najwazniejsze ze ISTNIEJA i poswiecaja swoj prywatny czas NAM. Nic innego sie tu nie liczy.

Odemnie:
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM.

Ps. Tandeta Ankieta i nastepny "cichy" podzial forum (sory Turin).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.