Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta: Jak ma wyglądać portal?
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Ankiety
POSTMAN
Proszę o głosy. Mnie osobiście pasował bardziej poprzedni wygląd portalu. W tym okienku ostatnio na forum mało czytelne.
w84u
Zgadzam się z opinią j/w
Magnolia__
j/w jak najbardziej
pozdrawiam Magnolia__
ziparo
Im starsze wino tym lepsze biggrin.gif
aki
Dla mnie poprzedni wygląd, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i poruszania się po forum wink.gif
Obecne nie wygląda źle, tylko "ostatnie tematy" zlewają się troszkę i pewnie to jest na niekorzyść w stosunku do poprzedniego wink.gif
smiley13.gif

edit: "Szukaj na forum" moim zdaniem powinno być nad ostatnimi postami, a linki po drugiej stronie na dole, ale zapewne w tych miejscach wolnych coś jescze się znajdzie? smile.gif
lokocool
Stary wink.gif
i moze Avatarek wroci... rolleyes.gif

Pozdr. smiley13.gif
Xahil
Poniewaz NEWSy i tak mam wylaczone, to dla mnie najwazniejsza czescia portalu byly "ostatnie tematy", teraz sa w mniejszym okienku i z boku i ogolnie nie moge sie przyzwyczaic, pozatym jest to tak upchniete ze tego prawie nie widac, wartosc tego jest wogle watpliwa, wiec jesli tak zostanie to bede musial chyba zmienic zakladke z portalu na "Zobacz nowe posty", albo przynajmniej na index forum
sienio
Przecież to nie jest portal informacyjny, tylko FORUM. I nie newsy są tu najważniejsze, tylko nowe posty. Zatem chowanie postów do jakiegoś niewyraźnego kwadracika a eksponowanie newsów (które jak dla mnie funkcjonują na zasadzie ciekawostek, a nie głównej treści tej strony) mija się z celem.
Swój głos oddałem.
POSTMAN
Moim zdaniem najlepszym wyjściem była by sytuacja odwrotna czyli Newsy w takim okienku, same tematy i więcej niż 5 a środek portalu to ostatnio na forum też odpowiednio do długości strony.
Grębus
Mi to w sumie obojętnie ale jakoś ten bardziej mi przypadł do gustu. Mówicie,że potrzebne wam jest rubryka "ostatnie tematy" , a nie wystarczy kliknac w "Zobacz nowe posty" nie jest to to samo?

Pzdr biggrin.gif
Sprycjan
Stary, ja mam prawie wszystko powyłączane i troche beznadziejnie to wygląda takie coś z boku a pośrodku nic. Pozatym jak juz wyżej pisali: do dobrej czytelności to temu daleko.
Phaet
A kogo obchodzi strona główna? Ja od razu na forum wale, nawet se zakładke zrobiłem smile.gif
Eyeore
CYTAT(lokocool @ 22.06.06 - 17:22) *
Stary wink.gif

Pozdr. smiley13.gif

Wrócił...
Sam_son
Po staremu. Newsy są tu mało ważne. Liczy się forum i ostatnie posty. A przyznam się, że bardzo często korzystałem z okienka ostatnich postów na głównej. Można je dodatkowo zwiększyć do ostatnich 20. biggrin.gif

Pozdrawiam
Samik
tetrus
Stary, bo po co zmieniac cos, co jest dobre.
lokocool
CYTAT(Eyeore @ 22.06.06 - 18:14) *
CYTAT(lokocool @ 22.06.06 - 17:22) *

Stary wink.gif

Pozdr. smiley13.gif

Wrócił...

clap.gif clap.gif clap.gif thumbsup.gif Jak milo wink.gif Marudzilem marudzilem az w koncu sie doczekalem

Pozdr. smiley13.gif
Eyeore
Więc wynik ankiety uwzglednilismy z jednym małym ale
News = 5 newsów w okienku
Ostatnio na forum na dole = 5 ostatnich postów
to okienko z prawej strony = 15 ostatnich postów
bedzie się dublowało, z nadzieją ze to
1. więcej googlark zindeksuje tamatów
2. przyciągnie nowych użytkowników

reszta to kwestia przyzwyczajenia
Amul
Na Portalu nie ma nic ciekawego, w ogole tam nie wcghodze. Jako strone startowa w Operze mam ustawiona http://www.osiol.net/index.php?act=Search&CODE=getnew smile.gif
aki
CYTAT(Eyeore @ 22.06.06 - 19:12) *
Więc wynik ankiety uwzglednilismy z jednym małym ale
News = 5 newsów w okienku
Ostatnio na forum na dole = 5 ostatnich postów
to okienko z prawej strony = 15 ostatnich postów
bedzie się dublowało, z nadzieją ze to
1. więcej googlark zindeksuje tamatów
2. przyciągnie nowych użytkowników

reszta to kwestia przyzwyczajenia

Wrócił awatar thumbsup.gif Dla sporej ilości userów to wiele znaczy smile.gif
Okienko z 15 ostatnimo postami jest troszkę "zamazane". Gdyby początek każdego zdania był czymś wyróżniony (kropa, kwadracik itp. najlepiej innym kolorem) to było by bardziej czytelne wink.gif
Białe tło (lub każde inne od szarości) w "ostatnio na forum" na dole, dało by troszkę różnorodności i oddzieliło od reszty smile.gif
Całość zaczyna się składać w naprawdę ładny układ thumbsup.gif
Dla osób, które narzekają na portal, twierdzą, że nie jest on potrzebny, zwracam uwagę, że niektórym on bardzo przypadł do gustu, jak też jest pierwszym, dla nowych osób smile.gif
smiley13.gif
Marcia
Zagłosowałam na stary ze względu na przyzwyczajenie, ale do nowego też zdążyłam sie przyzwyczaić.

@Eye jestem wdzięczna za avatarka bier.gif
vince44
Głoś odany na stary układ portalu forum smile.gif

Prośby w sprawie avatarka zostały wysłuchane worthy.gif bier.gif
spychacz

Mysle ze ten dolny odnosnik jest zbedny skoro jest na gorze.
To "Napisano 57 posty/ów w 29" moze pozostac jak dla mnie.
Eyeore
Mysle ze ten dolny odnosnik jest zbedny skoro jest na gorze.
To "Napisano 57 posty/ów w 29" moze pozostac jak dla mnie.

Standartowa odpowiedź No. 1 "Ciekawe, a u mnie działa..." a_rotfl.gif
Teraz chyba juz bedzie i wilk najedzony i owca cała i wszstko czytelne
MalcolmT
na portal nie zaglądam
od razu ładuję się na forum biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.