Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mozilla Firefox
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Sokolnikov
Dzień dobry, nie wiem czy ktoś z wam miał już kiedyś podobny problem.

Otóż zrobiłem reinstalację systemu Windows XP z SP2. Po wszystkich dalej dalej dalej postanowiłem zainstalować soft którego używam zawsze... i przy instalacji Mozilli Firefox która zakończyła się pomyślnie postanowiłem ją uruchomić. I wywala mi błąd
o następującej treści " Program Firefox został już uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyć nowe okno, należy najpierw zakończyć istniejący proces programu Firefox lub uruchomić ponownie system" no to wchodze do Taskmanagera przeglądam procesy i nic. nie ma FF w procesach, restart systemu również nie pomaga. I jestem zmuszony do korzystania z "jedynie słusznej przeglądarki internetowej IE :/ bo opery nienawidzę. Proszę o szybką pomoc bo mi już ręce opadają".

z góry dzięki pozdrawiam Sebek.

@Postman uczyniłem tak jak mówłeś ale niestety to samo.. starszej wersji nie mam skąd ściągnąć.
Awaria nadal...

Dobra wygrzebałem u pana Google... wystarczyło usunąć stary profil.. przepraszam za kłopot. można usunąć temat, albo zostawić jakby komuś się wydarzyło coś w ten deseń..

pozdrawiam jeszcze raz. Sebek.
POSTMAN
A odinstaluj Firefoxa restart i zainstaluj ponownie albo jakąś starszą wersje zainstaluj i zobacz czy będzie to samo. Jak nie pomoże to wywal jeszcze raz firefoxa a potem programikiem RegCleaner wywal wszystkie wpisy odnośnie firefoxa i zainstaluj ponownie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.