Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fu********ck Da Video
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Biondi
Ludzie powiedzcie mi jak to jest mozliwe ??!!!
Zainstalowalem Davideo.
Nis Spodobal mi sie, wiec go uninstall.
Wraz z nim wyszyscilo mi pol dysku !!!!!!!!!
40gb danych !!!!!!
Wszystkie filmy, wszystkie archiwa, kupe plikow z folderow programowych.
Powiedzcie mi jak to jest mozliwe ?????!!!!!

Jest tak wk.....ony, ze nie da sie tego opisac.
Fakt, ze prgramik jest po nimiecku i na czuja jechalem z uninstal i nie wierze w to, iz bylo w tym jakiejs opcji `czyszczenia` dysku.
Eyeore
CYTAT(Biondi @ 03.08.04 - 18:23)
.....uninstall.
Wraz z nim wyszyscilo mi pol dysku !!!!!!!!!
40gb danych !!!!!!
Wszystkie filmy, wszystkie archiwa, kupe plikow z folderow programowych.
Powiedzcie mi jak to jest mozliwe ?????!!!!!
*

Raczej niemożliwe, ale w komputerach i oprogramowaniu są cuda. Nie wpadaj w panikę. W miarę możliwości nic nie działaj na tym dysku. Sprubuj odzyskać co się da.
I_O
Doskonale cie rozumiem, jakis temu DaVideo dokonalo u mnie tego samego: prawie 80 gb danych poszlo w Nirwane. Wtedy pomocne okazalo sie Easy Recovery, odzyskalem praktycznie wszystko - inna rzecz ze to co wtedy mowilem nie za bardzo nadaje sie do zacytowania na forum..
Rozumiem cie tym bardziej, ze kilka dni temu systuacja sie powtorzyla, tyle ze tym razem sprawca byl windowsowy asystent do czyszczenia dysku - niewinnie zapytal czy w systuacji gdy na HD nie ma juz miejsca nie zechcialbym usunac paru smieci. Po sekundzie miejsca bylo juz pod dostatkiem, zrobilo sie jakies 70 gb blink.gif Coz, jak na razie nie mam miejsca na odzysk wiec tak sobie stoi, ale przynajmniej sprawdzilem - bedzie OK smile.gif
SeRaPiS
Podobny bug mialo kiedys Nero , chociaz bardzo szybko wyszedl patch...mozliwe ze w davideo jest podobnie, w nero bylo w kazdym razie tak ze jak wybrany byl jako folder na "Temporery Files" np C:\ lub D:\ to programik przy wylaczeniu mazal calkowita zawartosc tejze partycji a_rotfl.gif
Biondi
Czesc danych odzyskalem za pomoca 6-io krotnegoc przywracania systemu.
lecz niestety sa ta male pliczki, ktore zassam raz dwa.
Poprobuje Easy Recovery - mialem, ale musze jeszcze raz `miec` - heh
Luca
NA temat DAVIDEO moge ksiazke napisac -Ludzie nie sciagajcie tego z neta Najwyzej DAVIDEO2 PROF. albo DAVIDEO 3 nowszych wersji nie ma co brac
PS.najprawdopodobnie pootwierales kilka projektow i zdeinstalowales razem z projektami
Biondi
@mireczek wlasnie DaVideo 3 zrobilo mi spustoszenie.
BEEP
A wlasnie sie zastanawialem gdzie stracilem 40 GB danych wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif .
No i wyszlo szydlo z worka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.