Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czym upiększyć pulpit ???
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
Stron: 1, 2, 3
lokocool
Kiedys na PFO byl taki temat: "Pochwal sie swoim pulpitem" , moglismy tam obejrzec pulpity typu tego:
(ten zapozyczony z Posta @Eyeora, mam nadzieje ze nie bedzie mial nic przeciwko tongue.gif )

i tu moje pytanie... jak mozna sobie zmienic pulpit na np. taki jak ten powyzszy i nie chodzi mi tylko o menu start, ale i o ikonki cienie itp itd ???

Pozdr. smiley13.gif
DiTOX
Ja mam taki nie widze potrzeby go upiękrzać ale jak chcesz wbij sie tutaj http://www.themexp.org/fvk co sie dzieje z tymi zdjęciami;p
lokocool
@DiTOX, ale jak tego uzywac.... wlasnie zainstalowalen sobie jeden skin, ale razem zainstalowaly mi sie jeszcze jakies programiki ( a skin nie dziala, albo ja nie wiem jak go wlaczyc ).... ranting.gif jakas instrukcje Please smile.gif

Pozdr. smiley13.gif
KeRaM
a ja mam pytanko: co to za progs do otwarzania muzy co jest na pokazanym pulpicie przez kol. @lokocool ?
tetrus
To jest pakiet do SB, jesli sie nie myle wink.gif
KeRaM
a mozna go tak normalnie sciagnoc i bedzie dzialal czy nie da rady?
Biondi
@Tetrus Audigy 2. Jesli masz SB live poszukaj na forum a znajdziesz i zainstalujesz
tetrus
@Biondi o to mi chodzilo tylko jakos inaczej napisalem wink.gif
WoocashACN
CYTAT(KeRaM @ 03.08.04 - 21:03)
a ja mam pytanko: co to za progs do otwarzania muzy co jest na pokazanym pulpicie przez kol. @lokocool ?
*

check this out
DiTOX
@ lokocool

Poczekaj zajrze tam i ci napisze info bo dawno sie tym nie bawiłem smiley13.gif

A wiec tak ściagasz i instalujesz sobie style XP i restart kompa poźniej ściagasz schematy wypakowujesz i klikasz w plik "plik stylu wizualnego systemu windows" i masz załadowany cały styl Good Luck cool.gif
Luca

mi tak wyszlo ,ale jak to zrobilem to niewiem rolleyes.gif
Auxiliaris
@ lokocool

Theme nie musisz nawet rozpakowywac Style XP wyciaga jesam z *.ZIP'a
smiley13.gif
KeRaM
@mireczek popraw screena bo cos nie widac! blink.gif
tetrus
CYTAT(KeRaM @ 06.09.04 - 20:34)
@mireczek popraw screena bo cos nie widac!  blink.gif
*

ja tam wszystko widze
tetrus
http://xp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3299
Tu mozna sobie popatrzyc na pulpity i musze przyznac, ze jest kilka bardzo fajnych.

Zachecam do ogladania bo warto.
ryjek

A to mój. smile.gif
Jak co po niektórzy wiedzą lubię się w takie rzeczy bawić. smile.gif

edit: własnie zaczynam sie bawic samurize, jestem zwolennkiem wiekszej tresci a mniejszej ilosci grafiki smile.gif
Auxiliaris

Ja mam cos takiego

PIT
Berserker
A mi taki wystarczy w zupełności smile.gif

http://img28.imageshack.us/my.php?loc=img28&image=beast3.jpg

Pod tym adresem mam pulpit -bo nie mogę za ch censored.gif ustawić by się wyświetlał wacko.gif
Auxiliaris
Znalazlem Stronke z programami do robienia takich bajerow.

Fajna CENA

Pit
ryjek

Oto mój "nowy pulpit" ,zawsze się zastanawiałem czy można połączyć Mac'a z WinXP ?
No i prosze, troche roboty i jest smile.gif

p.s. odświeżyłem teamt bo dawno temu cieszył się niejako powodzeniem smile.gif
aLbeRtZ
CYTAT(PIT @ 09.09.04 - 17:31)

Ja mam cos takiego

PIT
*

tez uzywam X-boxa clap.gif
Jimi
Oj widze ze ja mam najmniej orginalny pulpit :

Mysle ze bede musial cos udoskonalic, tylko jakbyscie byli mili i podawali do swoich dziel linki z programami, skorkami itp. biggrin.gif
tetrus
to i ja sie pochwale smile.gif

Dosiek
Ja swój upiększyłem ASTON-em

Ten Pająk to dla MAMY tongue.gif
lokocool
@Jimi, za pomoca czego zrobiles sobie tego playerka u gory ???
To jest Winamp czy cos innego ??

smiley13.gif
MotH
ja mam cos takiego:

cienie załatwia Y'z Shadow, a reszte znalazlem na www.deviantart.com wszystko free i bez dodatkowych tematów.

co do ikon polecam te nanoGANT 2
też z deviantart i są wypas wink.gif
Bigos
Wy to w ogóle stajla nie macie... biggrin.gif
nie to co ja

.....:::::Bigos:::::.....
Jimi
@Bigos ty to chyba zdjecie zrobiles bo widac na tej 14" (15") jej "wypukłosci biggrin.gif

Ale to mialo byc o pulpicie a ty byles w C:\GRY tongue.gif
hibi
A mój ostatnio wygląda tak biggrin.gif
WoocashACN
CYTAT(lokocool @ 22.10.04 - 18:49)
@Jimi, za pomoca czego zrobiles sobie tego playerka u gory ???
To jest Winamp czy cos innego ??

MMD3 : http://winamp.com/skins/details.php?id=122902
lokocool
@Woo ---> browar dla Ciebie bier.gif smile.gif

smiley13.gif

BTW --> oto moj pulpit smile.gif

bestrafer
A oto moj pulpit:

Pozdrawiam smiley13.gif
COBRA
jak tu niektóre pulpity widzę to temat powinien brzmić nie : Czym upiększyć pulpit? tylko Czym upi censored.gif ć pulpit ? biggrin.gif

oto mój:

wogóle nieznoszę niepotrzebynch efektów i innych pierdół bo to tylko mi procka zwalnia !

lamo.gif
bestrafer
@COBRA taki pulpit jak ten Twoj tez jest piekny... tyle ze piekny inaczej thumbsup.gif . A swoja droga jest mnostwo zbednego badziewia, ktore mozna rzucic na pulpit. Nie wiem jak innym, ale mi samo kombinowanie z tymi "bajerkami" sprawia przyjemnosc. A to cos sie doda, a to wywali: pogoda, kalendarz, prgram TV, zegar... zreszta po pewnym czasie i tak wracam do standardowego wygladu.
Kloszardzik
To i ja... a_rotfl.gif

lokocool
CYTAT(Cobra)
jak tu niektóre pulpity widzę to temat powinien brzmić nie : Czym upiększyć pulpit? tylko Czym upi  censored.gif  ć pulpit ?

To ja sie wypowiem... ja nie nawidza nowego Menu start w XP i nie nawidze miec w Menu start miliona ikon... za to na pulpicie mam Full i jest mi z tym wygodnie...moze troche malo przejrzyscie, ale wygodnie... smile.gif a uzywam Luny bo sie chyba jakos juz uzaleznilem tongue.gif

Pozdr. smiley13.gif
hailie
tez sie pochwale tongue.gif

podoba mi sie MMD3 dribble.gif dribble.gif
ryjek
No to ja odświeże temacik, znalazłem fajny "theme" i troszeńkę go podrasowałem dla swych potrzeb i efekt jest następujący....

ks.znicz

To obecne wystrojenie mojego pulpitu smile.gif. Pozdro all !@!
DiTOX
Jak usunąć pod ikonami czarne ramke wokół tekstu fragez.gif fragez.gif
Pesterson

ryjek, gdzie cos takiego znalezc, z zegarem, pogada i kalendarzem? fajna sprawa thumbsup.gif

hehe i zauwazylem ze wielu z nas ma MMD3 drunk.gif
pSR
@DiTOX: moj komputer->wlasciwosci->zaawansowane->wydajnosc->ustawienia trzeba "postawic ptaszka" przy opcji uzyj cieni dla etykiet okien pulpitu. powinno pomoc.

smiley13.gif
DiTOX
Dzięki @PSR bier.gif dla ciebie thumbsup.gif
smiley13.gif
Demon
Sciagnijcie se IconPackager fajny program do podmiany ikon.
Tu sa ikony do niego program tez gdzies powinien byc na tej stronie.
http://www.wincustomize.com/Skins.aspx?LibID=2&u=0

Pozdrawiam

EDIT:
Na tej stronie znajdziecie wienkszosc potrzebnych bajerow do zmiany wygladu win-a.
KeRn
a WS tez moze byc? (WS - workspace)

Demon
Jesli chodzi o style xp proponuje sciagac najnowsze. Dzieki niemu mozna zmienic obraz botujacy, logo wina, ikony i style na stronie ktora podal @DiTOX jest wszystko do tego programu.

http://www.themexp.org/

Pozdrawiam
bitch_cheater
i ja też pokaże swój pulpit w dwóch sceneriach.
Może za dużo nababrane, ale tak wyszło...

lokocool
Ja troche odswieze temat wink.gif
Moj aktualny pulpit na 2 kompie tongue.gif

BTW: Ja tez jestem ciekawy skad wziac te takie bajery typu pogoda itd.

Pozdr. smiley13.gif
aiel
CYTAT
BTW: Ja tez jestem ciekawy skad wziac te takie bajery typu pogoda itd.

tutaj wszystko znajdziesz, do wyboru do koloru:

http://wincustomize.com/index.aspx?u=0

zakładka SysMetrix
Ja-NOS
Dajcie spokoj przez ten topic cala sobote przesiedzialem przy kompie i szukalem oprogramowania i przykladow co i jak zrobic teraz bede kombinowal smile.gif Jak mi si ecos uda to sie pochwale smile.gif wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.