Kiedys na PFO byl taki temat: "Pochwal sie swoim pulpitem" , moglismy tam obejrzec pulpity typu tego: (ten zapozyczony z Posta @Eyeora, mam nadzieje ze nie bedzie mial nic przeciwko )
i tu moje pytanie... jak mozna sobie zmienic pulpit na np. taki jak ten powyzszy i nie chodzi mi tylko o menu start, ale i o ikonki cienie itp itd ???
Pozdr.
DiTOX
03.08.04 - 19:17
Ja mam taki nie widze potrzeby go upiękrzać ale jak chcesz wbij sie tutaj http://www.themexp.org/fvk co sie dzieje z tymi zdjęciami;p
lokocool
03.08.04 - 19:59
@DiTOX, ale jak tego uzywac.... wlasnie zainstalowalen sobie jeden skin, ale razem zainstalowaly mi sie jeszcze jakies programiki ( a skin nie dziala, albo ja nie wiem jak go wlaczyc ).... jakas instrukcje Please
Pozdr.
KeRaM
03.08.04 - 20:03
a ja mam pytanko: co to za progs do otwarzania muzy co jest na pokazanym pulpicie przez kol. @lokocool ?
tetrus
03.08.04 - 20:09
To jest pakiet do SB, jesli sie nie myle
KeRaM
03.08.04 - 20:10
a mozna go tak normalnie sciagnoc i bedzie dzialal czy nie da rady?
Biondi
03.08.04 - 20:11
@Tetrus Audigy 2. Jesli masz SB live poszukaj na forum a znajdziesz i zainstalujesz
tetrus
03.08.04 - 20:53
@Biondi o to mi chodzilo tylko jakos inaczej napisalem
WoocashACN
03.08.04 - 22:07
CYTAT(KeRaM @ 03.08.04 - 21:03)
a ja mam pytanko: co to za progs do otwarzania muzy co jest na pokazanym pulpicie przez kol. @lokocool ?
Poczekaj zajrze tam i ci napisze info bo dawno sie tym nie bawiłem
A wiec tak ściagasz i instalujesz sobie style XP i restart kompa poźniej ściagasz schematy wypakowujesz i klikasz w plik "plik stylu wizualnego systemu windows" i masz załadowany cały styl Good Luck
Luca
04.08.04 - 00:05
mi tak wyszlo ,ale jak to zrobilem to niewiem
Auxiliaris
06.09.04 - 19:40
@ lokocool
Theme nie musisz nawet rozpakowywac Style XP wyciaga jesam z *.ZIP'a
jak tu niektóre pulpity widzę to temat powinien brzmić nie : Czym upiększyć pulpit? tylko Czym upi ć pulpit ?
oto mój:
wogóle nieznoszę niepotrzebynch efektów i innych pierdół bo to tylko mi procka zwalnia !
bestrafer
23.10.04 - 00:50
@COBRA taki pulpit jak ten Twoj tez jest piekny... tyle ze piekny inaczej . A swoja droga jest mnostwo zbednego badziewia, ktore mozna rzucic na pulpit. Nie wiem jak innym, ale mi samo kombinowanie z tymi "bajerkami" sprawia przyjemnosc. A to cos sie doda, a to wywali: pogoda, kalendarz, prgram TV, zegar... zreszta po pewnym czasie i tak wracam do standardowego wygladu.
Kloszardzik
23.10.04 - 02:01
To i ja...
lokocool
23.10.04 - 08:48
CYTAT(Cobra)
jak tu niektóre pulpity widzę to temat powinien brzmić nie : Czym upiększyć pulpit? tylko Czym upi ć pulpit ?
To ja sie wypowiem... ja nie nawidza nowego Menu start w XP i nie nawidze miec w Menu start miliona ikon... za to na pulpicie mam Full i jest mi z tym wygodnie...moze troche malo przejrzyscie, ale wygodnie... a uzywam Luny bo sie chyba jakos juz uzaleznilem
Pozdr.
hailie
26.10.04 - 09:28
tez sie pochwale
podoba mi sie MMD3
ryjek
07.12.04 - 21:08
No to ja odświeże temacik, znalazłem fajny "theme" i troszeńkę go podrasowałem dla swych potrzeb i efekt jest następujący....
ks.znicz
09.12.04 - 22:04
To obecne wystrojenie mojego pulpitu . Pozdro all !@!
DiTOX
13.12.04 - 07:54
Jak usunąć pod ikonami czarne ramke wokół tekstu
Pesterson
13.12.04 - 08:12
ryjek, gdzie cos takiego znalezc, z zegarem, pogada i kalendarzem? fajna sprawa
hehe i zauwazylem ze wielu z nas ma MMD3
pSR
13.12.04 - 11:03
@DiTOX: moj komputer->wlasciwosci->zaawansowane->wydajnosc->ustawienia trzeba "postawic ptaszka" przy opcji uzyj cieni dla etykiet okien pulpitu. powinno pomoc.
EDIT: Na tej stronie znajdziecie wienkszosc potrzebnych bajerow do zmiany wygladu win-a.
KeRn
13.12.04 - 15:53
a WS tez moze byc? (WS - workspace)
Demon
13.12.04 - 16:00
Jesli chodzi o style xp proponuje sciagac najnowsze. Dzieki niemu mozna zmienic obraz botujacy, logo wina, ikony i style na stronie ktora podal @DiTOX jest wszystko do tego programu.
Dajcie spokoj przez ten topic cala sobote przesiedzialem przy kompie i szukalem oprogramowania i przykladow co i jak zrobic teraz bede kombinowal Jak mi si ecos uda to sie pochwale
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.