CYTAT
Edit.Nie wiem czemu nie chce pogrubiac czcionki w Code,w kazdym badz razie chodzi o Qt
Bo code jak sama nazwa wskazuje sluzy do umieszczenia kodu ktory nie powinine byc interpretowany, wszystko co w niego wstawisz bedzie wyswietlone dokladnie w ten sam sposob (wszystkie znaczniki tez))
CYTAT
mnie chodzi o to ze ma cale Qt mniejsze,jesli bedzie mial 3.1 to moze brakujace lib-y dograją sie wraz z tym Qt i po problemie.
Jakie brakujace liby ? ape ? a co ma ape do Qt ? A tak wogle to jest jakis plugin do k3b obslugujacy ape ?
A tak wogle do nagrywania .cue to spokojnie mozna uzyc CDRDAO (tylko nie jestem pewien czy audio nie powinno byc zdekodowane do wav, bo on tylko nagrywa). Z tego co sie orientuje to raczej prosto sie nie bedzie dalo, bo ape przez pewien czas byl closed-source, wiec raczel FLAC stal sie linuksowym formatem do bezstratnej kompresji, i o ile ape sie pewnie da nagrac to moze to nie byc jakos strasznie proste i moze wymagac troche zabawy (recznie konwertowac ape do wav, ewentualnie poprawiac .cue i nagrywac

), no chyba ze k3b to obsluguje, ale moje k3b tego nie ma