Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: banalny niebanalny problem
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
easio
Mam zainstalowany XP SP2 i ustawinie klawiszy na "polski programisty" i przy wciskaniu kombinacji ALT+C nie moge napisac literki "ć" . Dla takiej glupoty mi nerwy puszczaja.. co mozna z tym zrobic ??
Rooff
Prawdopodobnie zainstalowałeś ostatnio jakiś program, który Ci podprowadził skrót alt+c.
"Cięsko wycuć" jaki to może być. Sam musisz się zastanowić wink.gif

smiley13.gif
pab
Może program ATI Catalyst jest temu winien.
Hotkeys Manager w ustawieniach Ati_Cat i zlikwiduj ewentualny skrót.
zimi2k
teraz ja odswiezam topic, zlikwidowalem skrocic OK, nie uruchamia sie juz ati catalyst , ale kombinacja alt c, nie robi teraz nic... jak zrobic z tego literke ;>
-=KiZiU=-
CYTAT(zimi2k @ 05.03.08 - 18:23) *
teraz ja odswiezam topic, zlikwidowalem skrocic OK, nie uruchamia sie juz ati catalyst , ale kombinacja alt c, nie robi teraz nic... jak zrobic z tego literke ;>

Tam trzeba wylaczyc opcje skrotow i dodatkowo usunac ten skrot z listy o ile pamietam.
zimi2k
@-=KiZiU=- niestety usuniecie skroty z listy dalej nie uaktywnia kombinacji alt c ;-/
pkacz
u mnie pomogło usunięcie CCC biggrin.gif
Rothgnaar
sproboj zmienic uklad klawiatury na inny, zrestartuj system a potem zmien spowrotem na polski programisty... moze to pomoze
zimi2k
CYTAT(Rothgnaar @ 06.03.08 - 23:29) *
sproboj zmienic uklad klawiatury na inny, zrestartuj system a potem zmien spowrotem na polski programisty... moze to pomoze

pomogło smile.gif
dzieki wszystkim smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.