Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedaz komorki
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
kalion
Witam
Sprzedaje wlasnie komorkiw Sony Ericcson k750i i mam do was z tego powodu pytanie:
Posiadam ja od 1.06.2006 i gwarancja konczy sie 1.06.2007 w sieci Plus.
Czy jezeli sprzedam komorkie to gwarancja nadal bedzie wazna dla osoby ktora ja kupi? czy jest niewazna?
Oczywiscie nie byl zdejmowany w niej simlock.
Dipster
A ja mam do tego inne pytanie, jakie koszta kupna, może jakieś zdjątka ?? smile.gif
spychacz
A niby dlaczego mialaby byc niewazna dla nastepnego nabywcy confused1.gif Powod jaki mysli.gif

Wiem napewno ze:
Kupujac jako pierwszy nabywca rower (dokladnie RAME Scotta) wykonany z kompozytu masz grarancje WIETRZNA (umiera razem z nabywca, mi potna i do trumny zapakuja a_rotfl.gif )

ALE jest hak

jesli ja sprzedasz RAMA (caly rower) traci gwarancje i jedziesz na xxxx€ na wlasna odpowiedzialnosc a_rotfl.gif .

To inna bajka, sily dzialajace na przedmioty i kasa tongue.gif
Tak sie dba o nabywcow "plastiku", nie pyrkajacego ZLOMU tongue.gif
pab
CYTAT(kalion @ 03.10.06 - 22:37) *
Czy jezeli sprzedam komorkie to gwarancja nadal bedzie wazna dla osoby ktora ja kupi? czy jest niewazna?
Oczywiscie nie byl zdejmowany w niej simlock.

Jak sprzedawalem telefon rok temu, to pamiętam że kolejny właściciel aby nie mieć problemów przy reklamacji powinien okazać dowód zakupu (faktura, rachunek).
Luca
CYTAT(spychacz @ 03.10.06 - 23:21) *
Wiem napewno ze:
Kupujac jako pierwszy nabywca rower (dokladnie RAME Scotta) wykonany z kompozytu masz grarancje WIETRZNA

No i jest tez inny hak-Jak nie ma wiatru to nie ma gwarancji dribble.gif mysli.gif thumbsup.gif
Kats
a moze to jest gwarancja wietrzna, ktora przemija z wiatrem ?
Nefar
SE, uznaje gwarancje niezaleznie kto z nia przyjdzie. Dowod zakupu nie jest wymagany.
spychacz
CYTAT(mireczek @ 04.10.06 - 00:45) *
No i jest tez inny hak-Jak nie ma wiatru to nie ma gwarancji dribble.gif mysli.gif thumbsup.gif

Drogi Mireczku prosze nie zdradzac tajnikow Czeglanych Autostrad.

ALE

zapomniales dodac kat pochylenia lapacza wszystkiego co lata do predkosci wiatrow. mysli.gif bier.gif
kalion
OK dzieki wszystkim za odp.
Dzisiaj sprzedalem SE k750i.
wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.