Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nokia 6230i
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Ali
Stałem sie posiadaczem tego modelu Nokii i mam jedno pytanie do tych co ją mieli lub mają.

Chodzi mi o gry, ta Nokia ma ponad 30MB pamięci dla użytkownika (możliwość dołożenia 1GB) a mogę wgrać
tylko parę gierek ok. 2MB , o co chodzi? tylko tyle przeznaczyli miejsca na gry? to na co mi tyle pamięci?
ReWolF
A po co ci wiecej? Ja mam wgranych 8 gierek i zajmuja one lacznie 900kilo. Moze masz jakies strasznie duzo zajmujace gierki?
Ali
CYTAT(ReWolF @ 20.11.06 - 22:10) *
A po co ci wiecej? Ja mam wgranych 8 gierek i zajmuja one lacznie 900kilo. Moze masz jakies strasznie duzo zajmujace gierki?

Gierki zajmują od 100 do 200kb.
Nie sądzisz, ze przesadą jest mieć pamięc 1GB w komórce i miec tylko 8 gierek?
Ok jak jestem w domu to nie potrzeba moze mi wiecej, ale jak gdzies jade, to fajnie byłoby miec więcej
tych gierek w fonie nie sądzisz?
Luca
CYTAT(Ali @ 21.11.06 - 10:35) *
nie sądzisz?

No komórka to raczej do telefonowania wynaleznienta zostala ,do giercowania to raczej inne wynalazki. smiley13.gif
Slyszalem ,ze nowa nokia tez goli,pier...li,krawaty wiąże i usuwa ciąże .Ale chyba te z pełna opcja w Polsce sie nie ukaza dribble.gif
Ali
CYTAT(mireczek @ 21.11.06 - 14:38) *
CYTAT(Ali @ 21.11.06 - 10:35) *

nie sądzisz?

No komórka to raczej do telefonowania wynaleznienta zostala ,do giercowania to raczej inne wynalazki.

Skoro jest mozliwosc grania to sie gra.

ps.
znacie jakies strony z tapetami w rozdzielczosci 208x208 px ?
Berserker
@Ali

Wystarczy wpisać w google.gif wallpapers 208x208 http://www.mobwall.ru/
Ali
Stronke, ktora podales akurat znalazlem sam na google, liczylem na wysyp stron, a nie jedną hihi wink.gif
Pozdro dzieki bier.gif
ReWolF
Ja korzystalem tylko z tej jednej strony http://www.zedge.net
|bemol
@Ali pamieci masz 4mb bo to jest pamiec wewnetrzna komorki. Nie wiem czy mozna instalowac gry na karcie mmc. No niestety jak to nie jest mozliwe to sie chlopaki z nokii nie spisali zbytnio.
Ali
CYTAT(|bemol @ 23.11.06 - 06:04) *
@Ali pamieci masz 4mb bo to jest pamiec wewnetrzna komorki. Nie wiem czy mozna instalowac gry na karcie mmc. No niestety jak to nie jest mozliwe to sie chlopaki z nokii nie spisali zbytnio.

Jak 4MB?

Menu/Ustawienia/Ustawienia Telefonu/Stan Pamięci

Telefon: Wolna pamięć: 16.1MB , Galeria: 6.6MB , Wiad MMS: 11,3KB
MMC: Wolna Pamięć 17.2MB Pamięć Uzywana: 13.1MB

Strona Nokii 6230i

więc skąd Ty te 4MB wytrzasnąłeś?
|bemol
@Ali no to chyba moja pomyłka...Możliwe że jest tam 16mb na komie i 32mb na karcie mmc.
Ale gry chyba instalujesz tylko na komie moze dlatego tak malo mozesz uzywac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.