Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Telefony który ?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
DiTOX
Witam mam do wyboru 3 telefony
-Sony Ericsson K800i
-Nokia N70
-Nokia 6280

Ogólnie nie interesuję mnie, który z wyżej wymienionych modeli jest najlepszy ponieważ telefon już wybrałem Samsunga D900, jeśli ktoś posiada wiedzę którego sie w miarę szybko pozbęde i wezmę lepszą kaskę byłbym wdzięczny za podzielenie się tą wiedzą.

Pozdrawiam
bier.gif
Dipster
Ja proponuję Ci K800i, mojego wujka namówiłem, zaniedługo kupi a kumpel już zakupił. Oboje chcieli kupić N70. Ja szczerze odradzam, w N70 jest wideokonferencja, za to się trochę płaci a nie jest to jakoś popularne u nas dlatego poprostu nie opłaca się ten zakup. K800i jest fantastyczny, 3.2 mpx aparacik, jak gorsza cyfrówka! Posiada dosyć sporo pamięci i można dokupić jeszcze kartę, polecam poszukać ofert na allegro bo często dożucają coś gratis wink.gif
DiTOX
@Dipster ja już wybralem Samsunga D 900, lecz przysluguje mi darmowy phone w orange który pójdzie na sell oczywiscie stąd ten topic.

Jakieś inne sugestie ktoś posiada ? mysli.gif

pozdro bier.gif
Dipster
Jeśli na sprzedasz to N70, najdroższy wink.gif
domeloslaw2
N70 najwiecej techniki upchneli fajnie wyglada wiec moze tez za fajna kase isc tongue.gif

Ale z tego co widze to na allegro sony ma lepsza cene jak zawolasz za niego 1k zl (tyle co normalnie za nokie n70) to napewno od reki ktos go wezmie
Dipster
N70 luzem za 1,5k pójdzie wink.gif
KeRn
od paru dni jestem w posiadaniu k800i i moge tylko polecac - all u need bym powiedzial; co mnie zdziwilo ze komy juz nawet po 3.2mega pixel kamerki maja a foty nawet sobie. Pozatym dobrze przemyslane menu i obsluga przypomina mi dobre stare nokie
Nefar
Kazdy tel ma wady i zalety. D900 moim zdaniem lepszy niz K800i. Po pierwsze dluzej bedzie wart swoje pieniadze (nie ma go w abonamentach za grosze zreszta jak kazdego innego samsunga z wyzszej polki) K800i tylko patrzec jak bedzie za 249/149/49/1zl. Aparat foto podobny. Funkcjonalnosc podobna.

K800i - joy do dupy. Wielki kloc, klapka aparatu to nieporozumienie. + ogolna awaryjnosc tej firmy i masz pelen obraz kupy w ladnym opakowaniu.
D900 po jakims czasie sie "giba", wrazliwy na upadki (wystarczy jeden) poza tym lux.

Ceny skupu komisowego wygladaja mniej wiecej tak:
6280- 750
N70 - 750
K800i - 920zl

Na allegro dostaniesz wiecej.

D900 dobry wybor.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.