Nigdy nie miałem styczności z Sony Eriksonami, a pytam w imieniu znajomego. On ma Sony Eriksona W300i i chcę usunąć ten przeszkadzający napis PL-ORANGE. Wysłałem mu przezroczyste logo z wapstera, ale ta metoda nie działa.
Napewno ktos z Was ma SE i już to robił
Lock@
05.01.07 - 17:57
Nie da się usunąć. Puste logo nie działa w SE
Chyba, że coś wymyślili nowego do tej pory
bystry
05.01.07 - 18:12
CYTAT(Lock@ @ 05.01.07 - 17:57)
Chyba, że coś wymyślili nowego do tej pory
Tak ja Wgralem sobie do aparatu maciupenką kropke i ustawilem jako logo.
Ps.Kropka z zadnego wapstera i innych wynalazków,sam zrobilem
Dipster
05.01.07 - 20:54
@bystry, podziel się jak to zrobiłeś
bystry
05.01.07 - 21:35
A czym tu sie dzielic? Normalnie zrobilem sobie najmniejszą kropke jak była mozliwa w ACDSee i wgralem z kompa na komórke.Zapisalem ja jako logo i po całym shackowaniu aparatu
Ali
06.01.07 - 09:58
Zobaczcie co znalazlem na forum SE: Link Głowa Admin, wedlug tego co napisal admin jest jakis spobob, ale nie łatwy. Az tyle tych wątków jest o tym na tamtym forum ze nic nie znalazłem. Mądry admin, mogl zalinkowac chociaz jeden...
Mam ten sam problem Ale inny phone (Samsung D900) juz zeby niezakladać tematu spytam tutaj jak usunąć to j***** "Orange Milego Dnia" Z góry thx za hlp Pozdro Oke cofam pytanie juz sam sobe poradzilem elo
bystry
19.03.07 - 23:44
Dla wszystkich usuwaczy logo z siemensa i nokii,(płatny sms 1.22) http://www.mobile.net.pl/likwidator/ Dostaniecie sms-a klik na zapisz i nie ma logo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.