Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sto Lat
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Urodziny i inne uroczystości
spychacz
Najpierw Osiemnastu Zycze i Udanej Dzamprezy.

Aaaa Hailie + dowodziku za rok. wink.gif (jeszcze bedziesz chciala spowrotem Legitymke).

give_rose.gif
Marcia
Krakusko wszystkiego najlepszego, ucz sie pilnie, zdobywaj męskie serca i baw się dobrze bier.gif flowers.gif
Maryan
Wszystkiego najlepszego i duuużo zdrowia!!!
Kosiar
Wszystkiego Najlepszego
Ader
Wszystkiego naj, naj, naj- nie spiszesz się tak do 18-stki, im dalej tym gorzej wink.gif
easio
wszystkiego dobrego biggrin.gif
DiabloII_gamer
Wzystkiego Najlepszego thumbsup.gif bier.gif
lokocool
100 Lat party43.gif

smiley13.gif
St4rling
CYTAT(Marcia @ 18.01.07 - 19:14) *
Krakusko wszystkiego najlepszego, ucz sie pilnie,

Krakusko,hmm zebym to ja wiedzial wczesniej ^^W ostatnia sobote nudzilem sie na dworcu glownym w Krakowie ,heh biggrin.gif
Hailie,wszystkiego Naj^^,spelnienia marzen,ukonczenia fajnej szkoly i zdrowia smile.gif
hailie
dziekuje bardzo za zyczenia smile.gif (podziekowania troche spoznione ale dopiero przed chwila weszlam do domu po 12 godzinach jazdy z Dololmitow ;D)

Spychacz - nie mam zamiaru legitki nikomu oddawac ;D ale juz mnie dobija to ze stara krowa ze mnie :|

St4rling - ! to juz wiesz biggrin.gif nastepnym razem daj znac wink.gif ale pociesz sie ze w ostatnia sobote (to byl 13 prawda?) o 4 rano juz wyjezdzalam z domu w te Dolomity wiec niestety i tak bysmy sie nie zgadzali wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.