Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Netia dla abonentów TP S.A.
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
Stron: 1, 2, 3
bej
Netia zaoferowała na specjalnych warunkach usługę stałego dostępu do Internetu klientom indywidualnym posiadającym linię telefoniczną TP S.A. Usługa dostępna jest obecnie dla abonentów w następujących strefach numeracyjnych: warszawskiej (22), ciechanowskiej (23), płockiej (24), siedleckiej (25), ostrołęckiej (29), katowickiej (32), bielskiej (33), częstochowskiej (34), łódzkiej (42), sieradzkiej (43), piotrkowskiej (44), skierniewickiej (46), bydgoskiej (52), włocławskiej (54), elbląskiej (55), toruńskiej (56), gdańskiej (58) oraz opolskiej (77).

Jak nas poinformowała Netia, oferta jest 11 % tańsza niż analogiczna w ramach neostrady tp, dodatkowo nie jest obarczona limitami transferowymi. Koszt aktywacji to 1,22 zł brutto. Dostępne są następujące prędkości: 512 kbit/s - 44,30 zł (umowa na 24 miesiące), 60 zł brutto (umowa na 12 miesięcy); 1 Mbit/s - 55 lub 64 zł; 2 Mbit/s - 110 lub 115 zł; 6 Mbit/s 124 lub 130 zł. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Zródło:

http://www.dobreprogramy.pl
Kosiar
Ktoś może na forum ma łącze z Netii i może napisać jak się ono sprawuje bo za taką cenę to zrezygnuje z Astera i przejdę do Netii
vince44
Ja mam i właśnie sobie przyspieszam z 640kbit na 1MB. smile.gif

Ogólnie łącze jest ok, większych problemów nigdy nie było, pingi w grach również na dobrym poziomie, tylko z F07 miałem jakieś dziwne problemy bo strasznie lagowała, ale nie jestem pewien czy to wina łącza. wink.gif

Pozdrawiam
POSTMAN
A ja jak zwykle na wsi mieszkam. Co za okolica szok.

Pewnie sie dogadli ze tylko w wiekszych miastach a ci co nie mieli wyboru to dalej nie beda miec.
lucjanos
Potwierdzam że z łączem netii nie ma problemów. Korzystam już 1,5 roku i chwalę. smile.gif No i chyba najważniejsza zaleta to BRAK LIMITÓW !
Nefar
Mam od poczatku istnienia internetu w tej firmie. Wczesniej na bydgoszcz byl Elnet. Potem sie polaczyl z Netia. Lacze jest rewelacyjne. Nigdy nie bylo przerwy w dostawie netu. Brak limitow i teraz przyspieszaja mi na 1Mb za free.

Cos czuje ze niedlugo telekomuna zdejmie limity. Jak zacznie sie masowa migracja do netii to zdejma limity bo nie beda mieli wyjscia.

Cieszy mnie ta oferta niezmiernie tym bardziej ze mam zamiar sie przeprowadzic i niewiedzialem jak z netem bedzie, i juz myslalem ze bede skazany na Tpsa a tu prosze mila niespodzianka.

Netia jest moim zdaniem najlepszym dostawca netu w kraju.
bej
A to jest najlepsze. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://netia.novem.pl/

Ale ich zjechali.

Robią wszystko żeby zrezygnować z TP.

I dobrze. tongue.gif tongue.gif respekt.gif respekt.gif
Damiano
CYTAT(bej @ 19.01.07 - 10:46) *
A to jest najlepsze. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://netia.novem.pl/

Ale ich zjechali.
Robią wszystko żeby zrezygnować z TP.

I dobrze. tongue.gif tongue.gif respekt.gif respekt.gif

I bardzo dobrze - dlaczego jedni mogą mieć limity a inni nie ??
Szczerze mówiąc mało kto z userów wie że istnieje taka możliwość i pewnie zbyt wiele osób nie odejdzie - ja jednak zdecydowałem się na wypowiedzenie i nawet już mam podpisaną umowę z Netią biggrin.gif
Więc adios tepsa skull.gif

smiley13.gif
bej
Ja już zamówiłem przez neta netie:

http://netia.novem.pl/sprawdz_dostepnosc

Ja mogę. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Carlos
Ja sprawdzałem i na razie niestety nie mogę cry.gif cry.gif cry.gif
W dalszym ciągu w mojej okolicy króluje monopolista thumbdown.gif

Pozdrowienia.wink.gif
gulon
Czy tzn że linię telefoniczną mam w tpsie, a łącze na tej linii w netii? Czy to jest tak, że linia też przechodzi do netii? Jeśli to drugie, to czy numer zostaje, czy się zmienia?
szolcu
linia telefoniczna zostaje tepsiana zmienia sie tylko dostawce internetu
dzieki temu mozna tez przejsc na tanszy abonament telefoniczy tpsa

obencnie place w tepsie ponad 70zl za 256 z piepszonym limitem
w neti przy 2 letniej umowie zaplace 55zl za 1Mb bez limitu

dzisiaj dzwonilem an infolinie (0801802803) i u mnie jest dostepne
papa tepsa, jutro dzwonie zamowic thumbsup.gif
gulon
No to jak tak, to się nie ma nad czym zastanawiać. Ja też mogę, więc zamieniam. Nawet jakbym zamówił 6 MBitów będę płacił mniej niż teraz. Dzięki za info thumbsup.gif
jar3cki
u mnie jeszcze usluga jest niedostepna (prefix 68) ale nic to... wpisalem sie na ich newsletter i czekam z utesknieniem na wiesci wink.gif
Knebel
u mnie też niestety jeszcze nie ma sad.gif . Kierunkowy 94. Mam nadzieje, że szybko będą sie rozwijać i to tylko kwestia czasu. Wydaje mi się, że już niedługo Tepsa bedzie musiała zmienić warunki dostępu do internetu na bardziej korzystne dla klientów, bo konkurencja się rozwija thumbsup.gif
bej
Niestety nie którzy muszą jeszcze poczekać ale mi się wydaje ze się wyrobią do 14 lutego.

A ja ten temat nie tylko tu założyłem ale in na innych forach internetowych.

TP przeze mnie padnie. ph34r.gif
Knebel
Ciekawe, jak myślicie, czy po 14 lutego Netia też bedzie miała takie atrakcyjne ceny dla nowych klientów (w nowych regionach)???
Marcia
Zamówione biggrin.gif
bej
Teraz tylko czekać na kuriera. biggrin.gif tongue.gif
denver666
a mojej miejscowosci w polsce tez nie ma, a chetnie bym starsza tam przepisal, tutaj mam 6mb i co z tego jak glupie 40gb na miesiac mnie ograniczaja, limity sux sad.gif
bankopl
Własne zapodałem zgłoszenie. przyjedzie kurier, spisze umowe, wezmie oswiadczenie o wypowiedzeniu neo oraz wniosek o zmiane abonamentu TP na socialny... hehheh dobre
Spadaj Telekompromitacjo do Afryki zakładać Neostrade z limitami murzynom!!!
denver666
to sie jeszcze nie ma co podniecac, zebyscie nie wyszli na tym jeszcze gorzej. czytalem dwie pochlebne wypowiedzi ale czytalem tez na innym forum wypowiedzi krytykujace netie oraz zdziwienie ze jeszcze nie zbankrutowali bo podobno zle juz z nimi bylo.
bankopl
denver666 jest chyba pracownikiem Telekomuny smile.gif)
denver666
CYTAT(bankopl @ 20.01.07 - 19:05) *
denver666 jest chyba pracownikiem Telekomuny smile.gif)

tak, wlasnie przeprowadzamy akcje w irlandii biggrin.gif, tez bym starsza namowil na netie, bo ceny ciekawe ale nie ma jej u mnie a z drugiej strony pospiech jest zalecany przy lapaniu pchel biggrin.gif.
hailie
czuje sie pominieta jako posiadaczka kierunkowego 0-12! normlanie idzie sie poplakac ;(
POSTMAN
ciekawe jak sprawy z modemami. Daja swoje czy jak? Ja mam jeszcze stara neo i modemu nie musialem wykupic mam ciagle na wypożyczeniu.
Xahil
CYTAT(POSTMAN @ 20.01.07 - 19:18) *
ciekawe jak sprawy z modemami. Daja swoje czy jak? Ja mam jeszcze stara neo i modemu nie musialem wykupic mam ciagle na wypożyczeniu.

Tez mam taki modem, pewnie trzeba bedzie oddac a szkoda bo dobry jest wink.gif nie to co badziewie na usb sad.gif Po cichu tylko licze ze moze TPSIE nie bedzie juz potrzebny i zaoferuje kupienie go za jakas symboliczna kwote (tak wiem marzyciel ze mnie wink.gif ).

W ramach promocji Netia daje mozliwosc kupienia modemu na usb za 1 zl, lub jesli masz modem i nie chcesz kupowac nowego to masz pierwszy miesiac z 90% zniszka.

No ja sie zastanawiam co teraz TPSA zrobi, bo moze troche abonentow stracic, inna sprawa ze netia tej promocji jakos ostro nie reklamuje (chociaz ja TV nie ogladam to nie wiem).
denver666
swego czasu ostro napieral dialog, ludzie uciekali od tpsa i tez jakos szybko zmian nie robili, teraz tez pewnie zaspia. wkoncu i tak rzadza na mniejszych miejscowosciach.
lucjanos
@denver666 z Netia było źle ale jakieś 2 lata temu. Jednakże aby sztucznie utrzymać konkurencję wobec Telekomuny, otrzymała dofinansowanie w zasadzie z budżetu państwa. Teraz jednak jest w dobrej kondycji.
bej
Ciekawe kiedy przyjedzie kurier. respekt.gif tongue.gif biggrin.gif clap.gif beer.gif

Panie szybciej przyjeżdżaj do mnie. bier.gif
tetrus
CYTAT(jar3cki @ 20.01.07 - 11:33) *
u mnie jeszcze usluga jest niedostepna (prefix 68) ale nic to... wpisalem sie na ich newsletter i czekam z utesknieniem na wiesci wink.gif

Z (prefix 68) nie jest jeszcze tak zle. Zawsze mozesz zainteresowac sie oferta Dialogu.

2 MB za 77 zl bez zadnych limitow na 3 lata
abonament za telefon 1 zl netto
do tego telegodzina za 6 zl nett - rozmowy lokale w sieci. Dzwonisz, przed uplynieciem godziny rozlanczasz sie i nalicza jeden impuls.

Jak dla mnie swietna oferta.

Umowe najlepiej podpisywac z przedstawicielem handlowym. Z nimi mozna pogadac i sie potargowac.
denver666
hehe u mnie tez jest niby dialog w miescie ale nie da sie do nich podlaczyc, mimo ze studzienke mam pare metrow od siebie. podejrzewam ze to zemsta za to ze nie wpuscilem ich na swoje podworko bo chcieli mi tam studzienke postawic biggrin.gif.
jar3cki
@tetrus: masz jakis link gdzie sprawdza sie dostepnosc tej uslugi? jakos na ich stronie nie moge znalezc...
tetrus
CYTAT(jar3cki @ 21.01.07 - 10:52) *
@tetrus: masz jakis link gdzie sprawdza sie dostepnosc tej uslugi? jakos na ich stronie nie moge znalezc...

Prosze bardzo wink.gif
http://www.dialog.pl/dialoginternet_promoc...oly.php?obj=966
sz44sz
A ja proszę o poradę jaki abonament teraz wziąść na telefon, bo tak naprawdę to linia potrzebna mi tylko do neta.
Dzwonię z komórki nawet jak jestem w domu. Jednak z drugiej strony płacić za głuchy kabel ze 35-40zł to tez bez sensu...
Pomijając abonamenty to miesięczny koszt rozmów w planie standardowym wynoszą 10-15-20zl z vat, zależy od miesiąca...

EDIT
Jak w netii wygląda migracja na wolniejsze/szybsze łącze?
Nie jestem pewien czy mój kabel pociągnie 6MB, a nie chciałbym zostać bez netu na 3 miesiące jak mój znajomy, który przeszedł na 1MB w tp a może mieć max 512Kb

Jest jeszcze kilka dni na zastanowienie, jest jeszcze jakaś alternatywa oprócz NETII DLA (0-22) ?

Pozdro
Nefar
Gdyby miala problemy to przeciez blisko 2 lata temu nie kupiliby Elnetu. A teraz stawiaja wlasna siec komorkowa. Wiec raczej mozna spac spokojnie. Ja jestem bardzo zadowolony z ich uslug. Brak limitow danych jest czasem bardzo przydatny. Poza tym mam sentyment do tej firmy. Ich infolinia jest swietna. Naprawili mi uszkodzenie (zupgradowali soft na sprzecie i nie mialem netu) w ciagu doslownie 10 minut. To byl jedyny moment kiedy nie mialem internetu.

Wiem ze zostane z ta firma. Jak bede sie przeprowadzal to na bank bede znow przylaczal sie do netii.
Xahil
A wie moze ktos jak jest z udostepnianiem lacza innym (w lokalu i poza nim) ?
tomekkkz
CYTAT(Xahil @ 20.01.07 - 20:15) *
Tez mam taki modem, pewnie trzeba bedzie oddac a szkoda bo dobry jest wink.gif nie to co badziewie na usb sad.gif Po cichu tylko licze ze moze TPSIE nie bedzie juz potrzebny i zaoferuje kupienie go za jakas symboliczna kwote (tak wiem marzyciel ze mnie wink.gif ).

a jaki masz dokladnie modemik? ja mam cellpipe i mi go zostawili (mialem go przy umowie na czas nieokreslony i gdy zmienilem na 2-letnia z limitami NIKT SIE NAWET O MODEMIK NIE PYTAL, dali tylko tego parcha na USB - do dzis nawet nie sprawdzilem czy dziala:P )

CYTAT(denver666 @ 20.01.07 - 20:21) *
swego czasu ostro napieral dialog, ludzie uciekali od tpsa i tez jakos szybko zmian nie robili, teraz tez pewnie zaspia. wkoncu i tak rzadza na mniejszych miejscowosciach.

u mnie w miescince jest dialog i wlasnie na niego padl moj wybor (bo netia dopiero od kwietnia/maja 2007 - a tyle bez internetu od lutego to raczej nie wytrzymalbym ;\ )

CYTAT(tetrus @ 21.01.07 - 09:51) *
CYTAT(jar3cki @ 20.01.07 - 11:33) *

Z (prefix 68) nie jest jeszcze tak zle. Zawsze mozesz zainteresowac sie oferta Dialogu.

2 MB za 77 zl bez zadnych limitow na 3 lata
abonament za telefon 1 zl netto
do tego telegodzina za 6 zl nett - rozmowy lokale w sieci. Dzwonisz, przed uplynieciem godziny rozlanczasz sie i nalicza jeden impuls.

Jak dla mnie swietna oferta.

Umowe najlepiej podpisywac z przedstawicielem handlowym. Z nimi mozna pogadac i sie potargowac.

i mi sie takze "sposobala" opcja 2 MB, tyle tylko ze na poltora roku (3 pierwsze miesiace po 1,22zl) bier.gif

CYTAT(denver666 @ 21.01.07 - 09:59) *
hehe u mnie tez jest niby dialog w miescie ale nie da sie do nich podlaczyc, mimo ze studzienke mam pare metrow od siebie. podejrzewam ze to zemsta za to ze nie wpuscilem ich na swoje podworko bo chcieli mi tam studzienke postawic biggrin.gif.

.. jak dzis bylem w dialogu to nie potrafili mi powiedziec czy moge neta podlaczyc (choc skrzynka wisi jakies 6metrow ode mnie) - ponoc strasznie duzo ludzi sie podlacza i nie nadazaja.. ale te 2-3 tyg poczekam tongue.gif
tak czy siak konsultant ma zadzwonic w ciagu 2 dni i powiedziec jak sprawa wyglada, trzymam kciuki thumbsup.gif

i taki male pytanko do tych ktorzy dialoga maja (1.. 2 MB), czy sa zadowoleni z lacza i czy idzie pelna predkoscia czy moze jest 1megabit a chodzi jak 640kilobitow? (moze to glupie pytania ale raz sie z tym spotkalem). bede wdzieczny za odpowiedzi thumbsup.gif

drunk.gif
Xahil
CYTAT(Xahil @ 22.01.07 - 12:08) *

znalazlem chwile i przebrnolem przez regulamin i wyglada na to ze zgodnie z $ 14 pkt. 1j wynika ze nie mozna poza lokal sad.gif

CYTAT
a jaki masz dokladnie modemik? ja mam cellpipe i mi go zostawili (mialem go przy umowie na czas nieokreslony i gdy zmienilem na 2-letnia z limitami NIKT SIE NAWET O MODEMIK NIE PYTAL, dali tylko tego parcha na USB - do dzis nawet nie sprawdzilem czy dziala:P )

Tez mam cellpipe biggrin.gif
wins
CYTAT(Xahil @ 22.01.07 - 13:13) *
CYTAT(Xahil @ 22.01.07 - 12:08) *

znalazlem chwile i przebrnolem przez regulamin i wyglada na to ze zgodnie z $ 14 pkt. 1j wynika ze nie mozna poza lokal sad.gif

Ceny maja zaporowe? Nie wydaje mnie sie. Nie masz wystarczajacej ilosci gotowki na szybszy wariant, bierz wolniejszy. Ale polak potrafi (kombinowac).
Xahil
Generalnie to ja wole cale lacze dla siebie wink.gif, cena w netii za 6Mb/s (na 2 lata) to i tak polowa tego co teraz place za 640kb/s,
ale sasiedzi dzis wpadli na pomysl zalozenia sieci i jak znam zycie to router by mial stac u mnie, a widze ze legalnie sie tego zrobic nie da stad sad.gif. Rozwazam teraz wariant niech to stoi u kogos innego, a ja sobie i tak wlasne 2Mb zalatwie i bede mial 2 lacza smile.gif.
Jacko
CYTAT
le sasiedzi dzis wpadli na pomysl zalozenia sieci

poszukaj kogoś kto ma firmę i zrób sieć na takim łączu http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_biz/intern...ow_prom/603015/
przy kilku kompach i dobrym podziale łącza wychodzi na plus:)
tetrus
CYTAT(tomekkkz @ 22.01.07 - 13:02) *
.. jak dzis bylem w dialogu to nie potrafili mi powiedziec czy moge neta podlaczyc (choc skrzynka wisi jakies 6metrow ode mnie) - ponoc strasznie duzo ludzi sie podlacza i nie nadazaja.. ale te 2-3 tyg poczekam tongue.gif
tak czy siak konsultant ma zadzwonic w ciagu 2 dni i powiedziec jak sprawa wyglada, trzymam kciuki thumbsup.gif

i taki male pytanko do tych ktorzy dialoga maja (1.. 2 MB), czy sa zadowoleni z lacza i czy idzie pelna predkoscia czy moze jest 1megabit a chodzi jak 640kilobitow? (moze to glupie pytania ale raz sie z tym spotkalem). bede wdzieczny za odpowiedzi thumbsup.gif

drunk.gif

Kilka lat temu gdy Dialog startowal w moim miescie, dzwonilem na infolinie i BOKu, tam mowili ze w tej chwili nie ma takiej mozliwosci. Kumpel akurat podpisywal umowe z przedstawicielem handlowym Dialogu. Podeslal go do mnie i podpisalem umowe bez zadnych problemow. Po tygodniu mialem telefon i internet. Zalatwiajac cokolwiek przez infolinie to porazka. Nigdy nie ma nowych ofert albo sie juz nie lapie. Teraz mam zarzyjaznionego przedstawiciela handlowego i co kilka miesiecy wpada z ciekawa oferta. Jesli podpisywac umowe, to tylko z nimi. Kontakt z infolinia, to ostatecznosc.

Mam lacze 2 MB. Czasem jest problem z modemem, ale wtedy wystarczy jeden telefon i wszystko wraca do normy. U mnie transfery sa maxymalne. Generalnie jestem zadowolony i nie zmieniam na nic innego.
tomekkkz
CYTAT(tetrus @ 23.01.07 - 09:59) *
Kilka lat temu gdy Dialog startowal w moim miescie, dzwonilem na infolinie i BOKu, tam mowili ze w tej chwili nie ma takiej mozliwosci. Kumpel akurat podpisywal umowe z przedstawicielem handlowym Dialogu. Podeslal go do mnie i podpisalem umowe bez zadnych problemow. Po tygodniu mialem telefon i internet. Zalatwiajac cokolwiek przez infolinie to porazka. Nigdy nie ma nowych ofert albo sie juz nie lapie. Teraz mam zarzyjaznionego przedstawiciela handlowego i co kilka miesiecy wpada z ciekawa oferta. Jesli podpisywac umowe, to tylko z nimi. Kontakt z infolinia, to ostatecznosc.

Mam lacze 2 MB. Czasem jest problem z modemem, ale wtedy wystarczy jeden telefon i wszystko wraca do normy. U mnie transfery sa maxymalne. Generalnie jestem zadowolony i nie zmieniam na nic innego.

no wlasnie w koncu BOK dialogu sie ze mna skontaktowal i twierdza ze narazie nie moga mnie rzylaczyc, moze pod koniec lutego lub na poczatku marca... heh pozostaje pytanie czy rezygnowac z neo czekajac na dialog? gdyby napewno mnie przylaczyli w tym terminie co mowia to ok zgadzam sie ale gorzej jak nie przylacza i szukaj internetu w polu..
pytanie? jak odnalezdz takiego przedstawiciela handlowego dialogu w moich okolicach, moze on cos by wskural? respekt.gif
tetrus
http://www.dialog.pl/bok_przedstawiciele.php

Wybierz rejon, wyslij maila z numerem telefonu do siebie i popros o kontakt. Mozesz tez zadzwonic do lelecentrum i tam poprosic o namiar.
Xahil
No to juz postanowione, bede mial Netie 2 Mb/s smile.gif Mila pani powiedziala ze to 6Mb na laczach tpsy to jest nierealne i faktycznie bedzie cos kolo 2.5Mb/s, wiec nie ma sensu, i tym ojca przekonala. Dla mnie w sumie bez roznicy, 640kb mi wystarczalo, to 2 Mb tez mi wystarczy biggrin.gif

Przelaczenie ma trwac do 24h, zobaczymy ph34r.gif

Przy okazji sprawdzilem jak to jest z modemem, i wychodzi ze modem jest tpsy i musze go oddac .... , ale jesli sie popsuje to musze tpsie zaplacic jego wartosc obnizona o 1/30 za kazdy miesiac korzystania z uslugi, a ze neo mam ponad 3 lata to z prostej matematyki wychodzi ze nie musze nic placic, wiec nawet jak sie upomna to bede cos sciemnial a go nie oddam, bo dobry jest thumbsup.gif
Ace McCloud
Hm, a nie orientuje się ktoś, jaki to modem daje netia za te 1,22zl ?

@Xahil
Jak to modem musiales oddac TPSA? Toz one sa na wlasnosc :/
Xahil
CYTAT(Ace McCloud @ 30.01.07 - 21:46) *
Hm, a nie orientuje się ktoś, jaki to modem daje netia za te 1,22zl ?

SpeedTouch 330

CYTAT
@Xahil
Jak to modem musiales oddac TPSA? Toz one sa na wlasnosc :/

No jak ja zakladalem neostrade to byla to neostrada+ a nie TP ktora jest teraz, i wtedy modem sie "dostawalo" na czas trwania umowy. Dopiero potem tpsa zaczela sprzedawac modemy.
denver666
pozwole sobie zacytowac
CYTAT
Pojawił się kolejny gracz na rynku oferujący podobną usługę. Aby skorzystać z oferty MULTIMO firmy GTS Energis również trzeba być podpiętym do linii telefonicznej TP S.A., tak jak w przypadku oferty Netii GTS oferuje niższe ceny niż adekwatna neostrada, użytkownicy nie będą również ograniczeni limitami transferowymi. Co ważne do 14 lutego użytkownicy neostrady mimo, iż obowiązuje ich nadal umowa z TP, mogą w związku ze zmianami regulaminowymi rozwiązać ją bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

Usługa MULTIMO oferowana jest w czterech wariantach: 512 kbit/s do użytkownika i 128 kbit/s od użytkownika, 1024/256 kbit/s, 2048/256 kbit/s oraz 6144/256 kbit/s. Ceny zależne są od czasu na jaki zostanie zawarta umowa (12/24/36 mies.) Opcja 512 kosztuje odpowiednio 59,78/43,92/41,48 zł/mies., opcja 1024 to koszty odpowiednio 64,05/54,90/52,46 zł., za 2 Mbit/s zapłacić trzeba 114,68/109,80/107,36 zł, najszybsza opcja - 6 Mbit/s to koszt miesięczny zależnie od okresu trwania umowy 129,32/123,22 lub 120,78 zł. Opłata instalacyjna wynosi 1,22 zł (abonent otrzyma modem Alcatel), jeśli posiada własny modem za pierwszy miesiąc zapłaci 1,22 zł. Można skorzystać również z modemów z funkcjami routera firmy Zyxel - koszt zależnie od modelu od 152 zł. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Obecnie usługa oferowana jest w następujących strefach numeracyjnych (kierunkowe): 12, 18, 22, 23, 24, 25, 29, 32, 33, 34, 52, 54, 55, 56, 58, 59, 77, 85, 86, 87, 89, 91, 94. Pozostałe strefy włączane będą w lutym i marcu. Więcej informacji na temat usługi znaleźć można na stronie multimo.pl

widze ze sie rozkrecaja chlopaki biggrin.gif
Knebel
@denver666 - poczytaj temat założony przez @POSTMANA "idzie nowe" - wszystko tam jest smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.