Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ape, Cue - jak nagrać za pomocą Burrrn?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
jaity
Witam
zakładam ten wątek po przeczytaniu całego Forum dotyczącego tej sprawy.
mam plik "Ape Cue" z muzyką (Metallica) i nie wiem - chociarz próbowałem już wszystkich możliwości - w jaki sposób wypalić tę płytę na CD w programie do nagrywania "Burrrn".
Oto screen tego pliku:

Tak to robię - może robię źle?
Przedstawiam screen:

Tak wyglada plik Cue po otwarciu w Notatniku (wygląda na prawidłowy):
Screen:

Po wskazaniu pliku Cue w programie "Burrrn", wyświetla się taki komunikat:
Screen:

Proszę o pomoc.
Wydaje mi się ze trzeba chyba zmodyfikowac plik Cue? Ale niestety to mnie przerasta sad.gif
A może jest jakiś inny sposób (program) za pomocą którego będzie sie dało wypalić tę płytę na CD?

Pozdrawiam wszystkich;
Jurek

GG: 2080660
E-mail: george-s@o2.pl
syn oracza
Spróbuj zmienić w cue ta 7 linijke (FILE...) i zmień na końcu z ".wav" na ".ape" skoro piszesz że to APE.
lucjanos
Inaczej. Plik w sekcji FILE musi mieć taką samą nazwę jaką ma w rzeczywistości. Często do pliku np. ape czy flac dodawane są tagi rippera itp. a nazwa w pliku cue pozostaje bez tagów i jest problem.
jaity
CYTAT(lucjanos @ 13.03.07 - 14:14) *
Inaczej. Plik w sekcji FILE musi mieć taką samą nazwę jaką ma w rzeczywistości. Często do pliku np. ape czy flac dodawane są tagi rippera itp. a nazwa w pliku cue pozostaje bez tagów i jest problem.

Problem już rozwiazany smile.gif
Okazało się (co trudno było na pierwszy rzut oka stwierdzić) ze plik nie miał rozszerzenia Ape tylko Flac.
I po wpisaniu w 7 linijce całej nazwy pliku wraz z rozszerzeniem Flac, program Burrrn zadziałał.

Pomocy udzielił mi przez GG kolega: "syn_oracza by osiol.net " smile.gif

Pozdrawiam i dziękuje.
Jurek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.