Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komórka
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
sasa
Jeżeli ktos sie zna na komorkach to prosze napisac bo mam waznych pare pytanek!!!!
Dipster
Yyy nie rozumiem Cię - nie lepiej napisać od razu pytania i kto będzie wiedział to odpowie?
tetrus
CYTAT(sasa @ 04.05.07 - 15:11) *
Jeżeli ktos sie zna na komorkach to prosze napisac bo mam waznych pare pytanek!!!!

Komorka powina pozwalac dzwonic, odbierac polaczenia. Podobnie z smsami. Czasem tez mms'y. Co niektore robia nawet zdjecia, ale czy to potrzebne, to nie jestem pewien. Filmy mozesz nawet krecic, telewizje odbierac. Grac mozesz na niej w rozne gry, uzywac aplikacji, szpiegowac innych. Jeszcze troche i bedziesz mogl komorka placic.

Chyba latwiej wymienic czego nie potrafia, choc nie wiem czy cos takiego jest smile.gif
Spyra
Komorka - pomieszczenie gospodarcze do przechowywania co tylko w niej sie zmiesci, najczescie polozone tuz obok garazu, czesciej spotykane w malych miastach i na wsiach niz w duzych miastach tongue.gif

Na powaznie to kolega napisal pierwszego posta i jezeli rejestrowal sie tylko po to to raczej polecam forum www.komforum.pl
sasa
Oj sorry ale nie o to mi chodzilo....co komórka potrafi bo ja to doskonale wiem....
ale mam pytanko:jak ktos mi wysle mmsa to ja musze na taką stronke wejsc i sie zalogowac  a np.nie idzie ustawic tak zeby na komorce juz miec od razu tego mmsa czy to wada telefonu??
spychacz
Najprawdopodobniej masz zle ustawiony tel (wap, gprs, umts) albo nie obsluguje mms'ow i dostajesz tylko na niego samo powiadomienie o otrzymaniu mms'a po jakims okreslonym czasie dostajesz sms'a gdzie jest podana www haslo dostepu gdzie mozesz go odczytac w scisle okreslonym czasie. Ja tak mialem, na zagranicznym operatorze.
sasa
no nie wiem bo wlasnie przychodzi mi np. jak ktos mi wysle to nie wyswietla mi np.z numeru jakiegos tam tylko z Centrum MMS no i tam pisze nowa wiadomosc multimedialna od np.jakiegos tam numeru a w tresci pisze na jakiej to stronce i mój login i haslo i dopiero moge zobaczyc lub odsluchac np.dzwonek...bo ja mam dobrze skonfigurowany Wap i gprs bo jak sciagam to normalnie wszystko jest ok czyli to jednak telefon nie ma takiej opcji odbierania mmsow??
Luca
CYTAT(sasa @ 07.05.07 - 20:17) *
czyli to jednak telefon nie ma takiej opcji odbierania mmsow??

Tak.
sasa
no nie maa no wiecie czy mozna to ustawic czy to tylko juz w telefonie??
spychacz
A nie lepiej gdybys nam napisala jaki masz tel.
tetrus
CYTAT(sasa @ 07.05.07 - 19:17) *
no nie wiem bo wlasnie przychodzi mi np. jak ktos mi wysle to nie wyswietla mi np.z numeru jakiegos tam tylko z Centrum MMS no i tam pisze nowa wiadomosc multimedialna od np.jakiegos tam numeru a w tresci pisze na jakiej to stronce i mój login i haslo i dopiero moge zobaczyc lub odsluchac np.dzwonek...bo ja mam dobrze skonfigurowany Wap i gprs bo jak sciagam to normalnie wszystko jest ok czyli to jednak telefon nie ma takiej opcji odbierania mmsow??

Pewnie masz dosyc nowy telefon i powinien odbierac mms'y. Poble moze byc w tym, ze nie masz aktywnej tej funkcji. Zadzwon do BOKu i powiedz zeby Ci ja aktywowali. Swego czasu mialem podobny problem w Idei.
Mozesz tez zalogowac sie na strone, ktora Ci podali i tam powinna byc mozliwosc obejzenia tego mms'a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.