Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mp3 Motorola V3
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Larka
Wiem ze Motorola v3 posiada dzwonki mp3 ale w tej ktorej niedawno dostalam tego nie ma czy musze te dzwonki sciagnac z internetu czy z komputera i czy potrzebny jest to tego jakis kabelek ja w swoim zestawie posiadam tylko telefon ladowarke i sluchawki
pab
Sprawdź na allegro takie kable kosztuja kilka złotych.

http://aukcjewp.wp.pl/showcat.php?id=4795

możesz dzięki temu:

przesyłanie zdjęć z telefonu do komputera
wgrywanie dzwonków polifonicznych
wgrywanie tapet
wysyłanie i edycję sms-ów
wgrywanie aplikacji JAVA
edycję książki telefonicznej
odczytanie informacji o telefonie
edycję organizera
przesyłanie faksów i maili
projektowanie i wgrywanie logo
wgrywanie wygaszczy
wgrywanie gier
Nefar
Nie kupowalbym kabla. Wygodniejszym i duzo bardziej uniwersalnym urzadzeniem jest bluetooth. Koszt niemal taki sam. Kabel to ze 20zl a bluetooth to ze 30zl.
pab
Sugerowałem sie ceną kabla 3,9 zł, ale faktycznie i bluetooth`y poleciały na dół 13,99zl więc faktycznie niewielka różnica.
Larka
CYTAT(pab @ 05.05.07 - 18:33) *
Sugerowałem sie ceną kabla 3,9 zł, ale faktycznie i bluetooth`y poleciały na dół 13,99zl więc faktycznie niewielka różnica.

tylko jak sie ten bluetooth uzywa?
Nefar
To lacze bezprzewodowe, radiowe. Wpina sie na usb. Uruchamia program i bluetooth w telefonie i juz. Zadna wielka filozofia.
Larka
CYTAT(Nefar @ 06.05.07 - 19:55) *
To lacze bezprzewodowe, radiowe. Wpina sie na usb. Uruchamia program i bluetooth w telefonie i juz. Zadna wielka filozofia.

tylko ze mi bluetooth nie wykrywa mojej komorki i nie wiem co robie zle
Larka
ok juz mi zalaczylo tylko musze wpisac passkey,tylko nie wiem co to jest tu chodzi o moj PIN?
Beny_rulez
wpisujesz na jednym urzadzeniu passkey i wtedy jak chcesz sie dolaczyc drugim to bedziesz musial tez go wpisac
Larka
ale co to jest passkey jakis tajny kod? skad mam go znac?
Beny_rulez
samemu wymyslasz moze byc 1234 i potem jak bedziesz chcial przyjac polaczenie bluetooth to na drugim urzadzeniu tez cie o to spyta i wpiszesz tez 1234
Larka
udalo mi sciagnac piosenkie z mojego kompa do komorki ale niestety tylko jedna i nie wiem z czego to wynika zograniczonej pamieci telefonu? czy jest jakas blokada??
Keitaro
przecież ta V3 ma tylko 5 MB pamięci i nawet bez wymiennej karty pamięci... więc ze dwie MP-trójki zmieścisz tam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.