Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VideoCD - problem
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
put!neQ
Witam, mam problem z filmem. Nagrałem obraz w postaci pliku cue i bin, to zrobiłem na 100% dobrze, ale dalej nie wiem co robić. Na płycie mam foldery
-EXT
-MPGEAV
-SEGMENT
-VCD
Nie mam pojęcia jak to odtworzyćsmile.gif Zgóry dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam:)
Yahol
Eeee...., no zrobiles to OK! smile.gif
To sa wlasnie pliki skladajace sie na plyte VCD (video cd)
Odtwarzacz DVD lyknie plytke bez niczego (jaki obrzydliwy kolokwializm!) Czyli wkladasz - ogladasz.
W PC musisz odpalic najwieszy plik w katalogu (bodaj) MPGEV z dowolnego plajera.

Ps: co cie naszlo, zeby robic VCD? W tej obrzydliwej rozdzielczosci TV?
Mogles sie pokatowac i zrobic DVD!
I_O
Poszukaj w jednym z tych folderow dosc duzego pliku *.dat i albo wskaz go programowi w ktorym chcesz ten film obejrzec (np. WMP i inne na nim bazujace sobie z nim poradza), albo ewentualnie skopiuj go na HD i zmien rozszerzenie na *.mpeg
Luca
CYTAT(put!neQ @ 27.05.07 - 17:07) *
Witam, mam problem z filmem. Nagrałem obraz w postaci pliku cue i bin, to zrobiłem na 100% dobrze, ale dalej nie wiem co robić. Na płycie mam foldery
-EXT
-MPGEAV
-SEGMENT
-VCD
Nie mam pojęcia jak to odtworzyćsmile.gif Zgóry dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam:)

Zainstaluj Power DVD-on otwiera
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.