Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocean's 13
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > DKF - Dyskusyjny Klub Filmowy
lokocool
Moze byc calkiem fajny film --> 1 byla rewelacyjne, 2 slabsza ale tez fajowa smile.gif a tu prosze biggrin.gif ostatnio jakos moda na trylogie jest wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
Phaet
Słyszałem, że jest Ocean's 26 nawet. Gdzieś widziałem filmik jak David Spade liczył do 28 w filmach... w stylu: "She's the one", "it takes two", "3 men and a baby"... i ocean's powtarzał się często smile.gif
|bemol
Ide w sobote na premiere biggrin.gif mam nadzieje ze bedzie bardziej podobny do 1 niż do 2 czesci biggrin.gif pozdrawiam
|bemol
Wiem, że piszę posta pod postem ale...

Widziałem 3 część i że tak powiem ma trochę więcej wspólnego z 1 niż z 2...Ale też są trochę zamotane momenty...
Ogólnie mówiąc komu się podobała 1 i 2...To jak najbardziej polecam 3 smile.gif Film posiada swój specyficzny klimat jaki zagościł w poprzednich częściach i ta muzyka...marzenie biggrin.gif Poza tym jest nadzwyczaj dużo humoru co widzę w tym filmie jak najbardziej na plus. Ogólnie jak fan tego typu filmów jak najbardziej polecam biggrin.gif
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.