Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K700i gry i zabawy :)
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Hitman123
A więc tak poszukuje gier na telefon SE K700i ( oczywiście z powodu braku hajsu ) darmowych smile.gif

Piszcie na gg z linkami :] 8678275 angel_not.gif

a tu z propozycjami :]
-=KiZiU=-
Kup na stadionie - bedzie na pewno taniej tongue.gif

A wyszukiwarka mula wypluje Ci tyle wynikow, ze pamiec w telefonie bedzie smutna, ze jest takim liliputem tongue.gif
Hitman123
CYTAT(-=KiZiU=- @ 20.06.07 - 18:52) *

A wyszukiwarka mula wypluje Ci tyle wynikow, ze pamiec w telefonie bedzie smutna, ze jest takim liliputem tongue.gif

ale mam emule ale włączam serwer wyszukuje ścigam ale sie nie ściga bo pisze że czeka cały czas :/
-=KiZiU=-
CYTAT(Hitman123 @ 20.06.07 - 20:01) *

ale mam emule ale włączam serwer wyszukuje ścigam ale sie nie ściga bo pisze że czeka cały czas :/

No troche musi poczekac.
Poczytaj troche tematow o konfiguracji mula.
Hitman123
CYTAT(-=KiZiU=- @ 20.06.07 - 20:26) *
CYTAT(Hitman123 @ 20.06.07 - 20:01) *

No troche musi poczekac.
Poczytaj troche tematow o konfiguracji mula.

czytalem i nic sad.gif
denver666
ja niby pościągałem gry na k700i, tyle że wrzucam i nic. nie mogę ich ani zainstalować na fonie ani ruszyć żeby pograć. nie wiem czy błąd leży po stronie gier, że naprawdę nie są do mojego fona, czy ja coś robie źle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.