chris_1507
20.06.07 - 22:43
Witam.... mam sprawe :
wybieram sie do Polski na jakies 3 tygodnie, znajomy ma domek nad jeziorem ... niesamowite zadupie... wszystko jest , tylko telefonu nie am, a co za tym idzie nie ma internetu.... I tu mam pytanie: czy istnieje mozliwosc wykupienai jakiegos ryczaltu na internet przez komorke na te 3 tygodnie urlopu .
Tzn slyszalem ze sa taki emozliwosci.. ( zadnych dokladnych wiadomosci nie posiadam, i bylbym wdzieczny za przekazanie mi takowych ) ale dla polskich klientow , a ja mam prvidera zagranicznego...
Czy ktos wie cos na temat ?? Prosze o ewent linki do stron, amoze ktos ma jakies doswiadczenia w tej mateiii ??
Pzdr.
W pewnym sensie tak.
Na przykład w erze płacisz "ileś tam groszy" za stokilobajtów, przy poproszeniu o promocyję jakoś stosownie taniej.
No i płacisz za transfer.
Ja osobiście zauważyłem, że nie opłaca się z komóry włazić na neta na 5 sekund i potem znowu, bo zanim zassie ci cache to troszke nabulisz.
To nie jest jakieś drogie specjalnie, pewnie dodatkowe 30, 40 złotych bez spinania się specjalnego.
W telefonie masz licznik bajtosów.
chris_1507
23.06.07 - 09:51
Chyba troche zle sie wyrazilem.... chodzi mi o polaczenie z netem przez komorke.... zamiast normalnego stacjonarnego.
Laptopa i tak biore ze soba .... i wlasnie chodzi o polaczenie laptopa z netem przez komorke..... ufff
.
.
CYTAT(chris_1507 @ 23.06.07 - 10:51)

Laptopa i tak biore ze soba .... i wlasnie chodzi o polaczenie laptopa z netem przez komorke..... ufff
u nas czegos takiego na 3 tygodnie nie uswiadczysz. sa specjalne oferty ale to przynajmniej na rok. najprosciej bedzie Ci kupic jakiegos pripejda (najpierw zobacz jaka siec odbiera u znajomego najlepiej), zatankowac go na jakies 100pln i surfowac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.