Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: k700 problem
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
emm16
co może być powodem samoistnego wyłączania się telefonu( k700)? czy może to być wykończona bateria? jaki jest czas żywotności takiej baterii? w ostatnim czasie trzyma ona coraz mniej (ma 15 mcy) np.wskaźnik pokazuje że jest cała naładowana, gdy ktoś dzwoni telefon sam się wyłącza, a po ręcznym włączeniu go stan baterii na wskaźniku jest bliski zeru. w statusie telefonu nie mam możliwości sprawdenia jak to przedstawia się procentowo (stan naładowania baterii).
czy to wyłączanie to wina baterii?
Jimi
Tak! Spotkałem sie z tym problemem, a dokladnie moj brat mial takie same objawy-okazalo sie ze to tylko i wylacznie wina baterii :/
emm16
a opłaca sie bardziej oryginalną baterie SE czy coś takiego http://allegro.pl/item211707716_bateria_so...t230_j210i.html
ona ma większą pojemność ale czy bedzie jakaś różnica w żywotności?
i jeszcze jedno czy w tym telefonie jest wyświetlana informacja "bateria naładowana" bo nigdy takiej nie miałem i nie da sie też odczytać (o czym pisałem w poprzednim poście) procentowego poziomu naładowania... może jastjakaś aplikacja do tego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.