Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do autoringu DVD
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
bystry
Potrzebuje na szybko program do autoringu i wypalania DVD.Nie szukam kombajnu,potrzebny mi szybki program taki jak WinAviConverter.Przeróbka powyzej 1-1,5 godziny to juz za długo smile.gif .Mam pare filmów do przeróbki,ale musze zrobic to tak by filmy miały menu,a WinAviConverter chociaz w opcjach ma dodawanie menu,jakos nie robi tego.Chyba że cos tam trzeba jeszcze cos zaklikac.jeszcze jedno,fajnie by taki program posiadal opcje samodzielnego ustawiania rozdzielczosci.

Pozdro
andrewko
@bystry Myślę że:

KOD
http://divx.howto.pl/Czytaj-artykul-32.html

Powinno być dla Ciebie wystarczające na początek smile.gif
bystry
dobra,tutek dobry,ale musze wiedziec czy szybki jest smile.gif
andrewko
To już zależy od Twojego kompa. Ściągnij, zainstaluj, przetestuj. Pozdro smile.gif
bystry
Cytuje (nie z pamieci smile.gif )

KOD
Mój przyjacielu jak wyrazic to co czuje
Jak wytlumaczyc czym jest dla mnie przyjazn twa
Daleś ci program daleś nadzieje
Daleś namiary na spoko program
Nie tego chcialem,linka dales przeciez sam

REF: Teraz pijesz wino pijesz az do dna
Pózna juz godzina prózno czekasz dnia
Chcialbys sie rozplynac uciec gdzie sie da
Prosze podaj innego linka,przyjazn swoje prawa ma

by K.Krawczyk,modyfikacja wert aka bystry;)

Plusy:
1.Szybki
2.Prosty

Minus:
1.Brak w menu buttonów
2.Brak opcji dodania dzwieku

Moze znasz taki w ktorym minusy mozna wyeliminowac

Ps.Film 700Mb na moim kompie robi w godzine,ale jak wiadomo ma to wspólnego z kodekami,traktujmy to jako orientacyjny czas i mozliwosci kompa.

Edit.Od prawie 5 godzin mój post ma 1 miejsce,ale cienizna smile.gif nikt nie pisze,czy wszyscy wszystko wiedzą?Oto jest pytanie

W.Szekspir
andrewko
OK. Więc tak do kompresji polecam TMPEG 2.5 Przekodujesz tym programem do postaci mpeg2, a authoring wykonasz w sposób łatwy i przyjemny za pomocą Ulead dvd movie factory
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.