Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mp3 i glosniki
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Larka
slyszalam ze istnieje mozliwosc podlaczenia mp3 do normalnych glosnikow tylko czy moja mp3 musi miec jakies specjalne wejscie i czy bedzie mi potrzebny jakis kabelek?
Garkhamell
Jeśli głośniki maja wyjście na jacka to nie ma problemu.
Larka
na jacka? moglbys mi to wyjasnic?
spychacz
Jesli chcesz to podlaczyc pod male glosniki z wbudowanym "wzmacniaczem" (>> przyklad glosnikow <<) to podlaczasz je przez taki wtyk

zas jesli chcesz podlaczyc najpierw pod zmacniacz i puscic muzyke przez glosniki to potrzebujesz takiego kabla ktory podlaczasz do wzmacniacza
Larka
CYTAT(spychacz @ 17.07.07 - 22:58) *
Jesli chcesz to podlaczyc pod male glosniki z wbudowanym "wzmacniaczem" (>> przyklad glosnikow <<) to podlaczasz je przez taki wtyk

zas jesli chcesz podlaczyc najpierw pod zmacniacz i puscic muzyke przez glosniki to potrzebujesz takiego kabla ktory podlaczasz do wzmacniacza

aha czyli musze kupic glosniki ze wzmacniaczem ktore maja wejscie na jacka
roni_
Czyli każde głośniki do komputera.
Ewentualnie kolumny, wzmacniacz/amplituner i podłączasz (tym drugim, na obrazku niebieskim kablem) mp3 do wzmacniacza/amplitunera.
lcf
@Larka: Genius SP-HF1250X to chyba będzie to, czego szukasz smile.gif.
Larka
a co to jest własciwie ten jack?
Lock@
jack jest to poprostu nazwa wtyczki takiej jak od słuchawek. Mówi się wtyczka typu jack, mini jack, duży jack, gniazdko typu jack. Tak jak chinch, euro, scart. Poprostu typ wtyczki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.