Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kabel z SE k510i do SE J220i?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
kremuwa
Jak w temacie. Mam kabel USB do SE k510i i wchodzi on do mojego Sony Ericssona J220i - ale na ekranie pokazuje się napis: "NIeobsługiwane akcesorium". HELP!
l1p3k
CYTAT(kremuwa @ 14.07.07 - 10:53) *
Jak w temacie. Mam kabel USB do SE k510i i wchodzi on do mojego Sony Ericssona J220i - ale na ekranie pokazuje się napis: "NIeobsługiwane akcesorium". HELP!

Masz pecha kolego ponieważ prawdopodobnie masz ten sam kabel co ja (Tylko z tą różnicą, że ja mam K750i) a znajomy ma właśnie J220i po podłączeniu pojawia się ten sam komunikat co u Ciebie, troche znam się na komach i z tego co wiem to J220i niestety nie posiada opcji podłączenia do blaszaka oraz nie można ściągać na niego gier; dobra rada jak to twój kom to sprzedaj go póki możesz a jak czyjś to się nie łam nie twój problem.
Prawda jest brutalna i oczywista "Nieobsługiwane akcesorium" Ten typ tak i nic się nie da z tym zrobić. suicide.gif suicide.gif suicide.gif
Rooff
Jedyne czym byś się mógł zainteresować to kabel serwisowy - czy to na COM czy USB.

Schemat masz tutaj:
http://sudzin1.freehost.pl/SonyEricsson_k7...ervicecable.jpg

Zwykły kabel na USB nie jest obsługiwany.

Ale i tak nie jestem pewien, czy to Ci coś da...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.