Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SE w610i vs w850i vs w880i
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
roni_
Który wybrać?

Jak się już pewnie wszyscy domyślili telefon ma mi służyć przede wszystkim do... słuchania muzyki ;P Jeśli chodzi o mniej oczywiste rzeczy to też chciałbym dzwonić z niego i pisać smsy. No i to by było na tyle. Żadne bajery typu gry czy aparat nie są mi potrzebne.
Powiedzcie mi czy ich jedyną różnicą jest wygląd? Jeśli tak to na razie najchętniej wybrałbym w610i bo jest najtańszy tongue.gif

A może polecacie jakiś inny telefon? Tylko musi mieć wypaśny odtwarzacz mp3 wink.gif i bluetooth stereo (A2DP) no i oczywiście im dłużej bateria trzyma tym lepiej (no właśnie nie wie ktoś jak to jest z tą baterią gdy słucha się muzyki przez słuchawki bluetooth? Nie padnie po kilku/kilkunastu godzinach słuchania muzy?).
A może lepiej dać sobie z tym spokój i kupić po prostu odtwarzacz mp3?
spychacz
Roni niedosc ze nosisz przy sobie nadajniko/odbiornik GSM to jeszcze chcesz zasmiecac twe cialo falami radiowymi bluetooth.
Proponuje Ci wsadzic glowe w microfale i odpalic przyciskiem START, efekt explode.gif
roni_
Decyduję się na słuchawki bluetooth nauczony doświadczeniem. Odtwarzacz mp3 zawsze mam przy sobie (a raczej miałem dopóki się nie zepsuł :/) i słuchawki musiałem wymieniać średnio co pół roku. A mnie niestety nie zadowolą pierwsze lepsze za 20pln. Więc trochę kasy na to straciłem i mam już dość.
spychacz
Znam uzytkownika (kobiete) 880 i narzeka na niego:
- piszac duze ilosci smsow (za male przyciski nawet piszac w T9)
- tel. tudny do odszukania nawet w ciuchach (za cienki)
Nefar
po kilkunastu godzinach padnie na pewno bateria. Moim zdaniem to padnie po 5-6 godzinach. Ale wczesniej klekna sluchawki pewnie po 3 godzinach.

Standardowy bluetooth wytrzymuje 3-4 godziny rozmowy.

Moze sie myle i nie jestem na bierzaco z tymi sluchawami stereo ale ja podchodze do takich spraw sceptycznie.

Telefon lezacy w jednym miejscu, uzywany tylko do polaczenia z netem wytrzymuje 6 - 8 godzin dzialania.
roni_
Czytałem na necie na ten temat. Słuchawki wytrzymują do 11 godzin. W810i do 25h słuchania muzyki (przez standardowe słuchawki) więc w tych modelach będzie podobnie. Nie wiem jak jest z tym bluetooth, ale chyba zaryzykuję i kupię w850i
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.