Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OSIOLEK!com online!
Osłomania > Nowości i Prasa > NEWS
Ojciec-Dyrektor
OSIOLEK!com znowu online !!!!

Wielu z was było pewnie zniesmaczonych faktem,że strona została zawieszona, wielu z was pewnie nie wierzyło w to, że kiedykolwiek zostanie ponownie uruchomiona. Pomimo trudności, które przezwyciężyliśmy z dniem dzisiejszym po ponad miesięcznej przerwie strona OSIOLEK!com powraca.

Jednocześnie pragniemy podziękować wszystkim za słowa otuchy, wsparcie i pomoc jaka otrzymaliśmy od wielkiej rzeszy naszych Przyjaciół. Dziękujemy !!!

Zapraszamy na stronę!!

osiolek@team
Carlos
Szczerze mówiąc zawsze wierzyłem że wróci ale że aż tak szybko thumbsup.gif

Trzeba to uczcić bier.gif party43.gif drunk.gif

Wszystkiego najlepszego dla całej ekipy !!!

Pozdrowienia.wink.gif
Nellus
Myslalem, ze juz nie bedzie powrotu, a tu prosze, jaka niespodzianka! Bardzo sie ciesze, ze strona wraca! bier.gif
I widac juz pierwsza zmiane, sumy kontrolne sa nieklikane.
Sam_son
birthday2.gif

I co tu więcej pisać?
jack.r
gratuluje im wytrwania....
choc moze to chwyt reklamowy? ... a niech tam....
dobrze ze sa w ceyberswiecie z nami
Madman
A niektórzy ju nas chcieli pogrzebac a tu jestesmy i bedziemy smiley13.gif
bystry
CYTAT(bystry @ 20.06.07 - 22:07) *
a mi wert gadal ze widzial na jednym forum info ze osiołek ma wrocic i to predzej niz sadzicie smile.gif

Skąd ten wert wiedzial juz miesiac temu? kurcze,jednak dobra informacja to podstawa smile.gif
wins
Gdzie sie podziewają te osoby które nas pogrzebały? Prosiłbym żeby zabrali głos. Nie proszę chyba o wiele?!
jar3cki
bier.gif

kolejny powod do sobotniego picia ;]
lucjanos
I na przekór durnemu Phaetowi
Phaet
CYTAT(lucjanos @ 21.07.07 - 14:10) *
I na przekór durnemu Phaetowi

A temu to co ja zrobiłem??! To nie przeze mnie strony nie było (mogę to udowodnić, a ty możesz udowodnić że to ja te strone rozwaliłem? Nie sądze). I wogóle gdzie twój 'vip' przy ksywce? tongue.gif

Najpierw odchodzą obiecuąc, że nie wrócą a teraz wracają. To się nazywa dotrzymywanie słowa nie powiem.
Szkoda, że nie znamy nikogo stamtąd to możnaby było się na nich jakoś wyżyć.

No cóż, jakoś to trzeba przeboleć i mieć nadzieje, że wreszcie coś fajnego tam dadzą.

Chyba nic złego nie powiedziałem, nie powinien sie nikt przyczepić.
lucjanos
Widzisz Phaet, bys wiedział o czym mowisz i znał temat, to miałbyś świadomość ze "od nich" byłem jeszcze do niedawna ja i sporo ludzi bedących tutaj nadal "tam" jest.
Phaet
Taaa a ja byłem ministrem podczas poprzedniej kadencji tongue.gif
DOROŚNIJ!
Nic więcej na ten temat nie mam do powiedzenia.
Strona działa i póki co to jest najważniejsze.
wins
CYTAT(Phaet @ 21.07.07 - 14:18) *
Najpierw odchodzą obiecuąc, że nie wrócą a teraz wracają.

Strona była, powtórzę po raz kolejny, zawieszona a nie zamknięta. Ale Ty jak widzę, nie posiadłeś tej trudnej umiejętności, jaką jest niewątpliwie czytanie ze zrozumieniem.
bystry
A ty wins za to jestes mistrzem czytania,za co w najblizszym numerze Dz.U. Nr kolejny,zostaniesz przedstawiony do Orderu Orła Białego.
Osiolek robi tu OT,potem płakac bedzie ze ktos (w domysle Phaet smile.gif ) zbacza z tematu.Trzymac sie sedna nie potraficie?,wins jak to jest,czytac umiesz a juz zrozumiec tytulu tematu nie?
Ricewind_pl
Gratuluje powrotu thumbsup.gif żeby jeszcze "zielone" wróciło icon_doh.gif

offtopic.gif
(Phaet na zielonym nie ma nic ciekawego)
bystry
CYTAT(Ricewind_pl @ 21.07.07 - 13:41) *
żeby jeszcze "zielone" wróciło icon_doh.gif

wtorek smile.gif
Phaet
Co to jest 'zielone' ?
Rumburak
Ooo! Jak się cieszę. Witam z powrotem i pozdrawiam smile.gif
Auxiliaris
Fajnie że strona wróciła, zadaję sobie tylko pytanie na jak długo?
Pewnie do jakiejś następnej afery 'multimedialnej' wink.gif
lucjanos
CYTAT
Taaa a ja byłem ministrem podczas poprzedniej kadencji tongue.gif
DOROŚNIJ!

Jak zwykle dużo słów, mało treści... Fajnie się wypowiadać o tym, o czym się nie ma pojęcia ? Piję do tego co pisałeś po zniknięciu osiołka. Zresztą rzadko piszesz z sensem. Gdybyś był bardziej wartościowym osobnikiem, to bym Ci napisał kim tam byłem (nadal jestem ? smile.gif ), ale nie warto. Ważne że osiołek wstał i mam nadzieje ze na długo.
Yahol
Wiecie co?
Wrocili, bo okazalo sie, ze bez nich, tez wszystko dziala
A mysleli, ze swiat sie zawali.
A tu, nawet co niektorzy nawet nie zauwazyli, ze jakiejs stronki brakuje smile.gif

Ps: prywatnie: - jakos nie przemawia do mnie ich zadecie i manijka wilekosci.
(to po PW na temat zamieszczania na SC miniaturek z linkami do wspolpracujacych for) - historia.
Fideista
Jakie ma znaczenie to, kto jest kim na stronie internetowej, choćby nawet była to strona tak znamienita jak www.osiolek.com? Nie przesadzajmy z tym przywiązaniem do hierarchii, która przez nas samych jest tworzona.

Ważne jest to, że kolejny raz "nasi" wygrali z wielkim i złym systemem.

Myślę, że tym optymistycznym akcentem możemy zakończyć. thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.