Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siemens CX65 czy Nokia 6230 ?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
seikone
Witam, ostantio sie zastanwiam nad kupnem jednego z powyzej wymienionych telefonow: siemensa cx65 i nokii 6230. Chcialbym poprosic was o opinie i rady, jezeli ktos ma ktorys z telefonow, to z checia wyslucham opinie.
pozdrawiam

smiley13.gif
tetrus
Tu masz fajne porownanie:
http://www.fkn.pl/telefony/telefon?id=814&porownaj=828

Ja bral bym Nokie. Ma IrDA oraz Bluetooth, czego Siemens nie ma. Nokie zawsze jest w cenie i nie traci tak szybko na wartosci.
Nefar
Nokia Ma takze radio, odtwarzacz mp3 oraz rozszerzalna pamiec kartami MMC.

Odpowiedz jest bardzo prosta.
kyny
Z tych dwóch wziąłbym Nokia 6230 . Jesli chcesz Siemensa to lepiej C65 lub S65
Maras
Czy ja dobrze zobaczylem ze na tej stronie pisze wyswietlacz: 65 k, co to znaczy 65 tys kolorow czy 65 kolorow smile.gif
tetrus
CYTAT(Maras @ 16.08.04 - 16:20)
Czy ja dobrze zobaczylem ze na tej stronie pisze wyswietlacz: 65 k, co to znaczy 65 tys kolorow czy 65 kolorow smile.gif
*

Mysle, ze tej klasy telefony maja raczej 65 tys. kolorow <_<
tomekkkz
ja polecam Nokie smile.gif
Nefar
65K literka K oznacza "kilo" czyli tysiac.
COBRA
mam siemensa cx65 w promocji za 0euro plus przez rok 0 euro za abonament biggrin.gif ( umowa na 2 lata wink.gif )

telefon pierwsza klasa jak dla mnie, fotki nim bardzo niezle robie wink.gif

pozatym co to za porownanie na tej stronce przez amatorow zrobione...

siemens jak najbardziej posiada iRDA oraz klienta email, dodatkowo wymienna obudowa, dodatkowo posiada ten telefon fajny bajerek w postaci dwoch diod wmontowanych na stale, koloru bialego, ktore daja naprawde fajne swietlne efekty smile.gif

polecam siemensa smile.gif
Flake
Ja bym wziął nokie! mam nokie 3310 już 3 lata i mi się nie zepsuła!!!
Mój kolega kupił siemensa z kolorowym wyswitlaczem i mu sie zepsułpo paru miesiącach!!!!Weż tą nokie, ja wieże że to są dobre telefony!!!!!!!!!!! RTFM.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.