CYTAT(lokocool @ 06.09.07 - 11:49)

CYTAT
posłuchałbym na Twoim miejscu @ryjek bo nokia E50 jest bardzo udanym modelem
Ten telefon to jest najwiekszy shit jaki wyszedl w ostatnim czasie. Mam sporo znajomych ktorzy go uzywaja, nie spotkalem sie jeszcze z pozytywna opinia. Mam kumpla w serwisie Nokii --> mowi tak samo ze to jest jeden wielki szmelc....a bateria trzyma 2 dni

Jesli chcesz cos fajnego E65 --> wiecej opcji i ogolnie fajniejszy.
Pozdr.

Ja tez sie nie zgodze z taka opinia..., prawda jest tak ze pierwsze telefony ktore weszly na rynek bodajrze z Plusa, mialy stary soft i sie wieszaly co chwile...,[najczesciej to z uatoamtu wlaczal sie tryb glosnomowiacy i pomagalo tylko wyciagniecie baterii] ale wystarczyla tylko zmiana softu i wszystko wraclo do normy...
Jedynie co to bateryjka - troche licha ale nie ma sie tez co dziwic - telefon ma duzo opcji wiec jak sie z nich korzysta bateria siada... no ale mimo wszystko mogli cos wiekszego podpiac. @ryjek - jak w tym fonie bateria trzyma Ci 5 dni to chyba masz cos ponad standard

Jesli chodzi o E65 - kumpela nabyla ostatnio ten fonik w Orange..., ja jestem pod wrazeniem

choc telefoeny z klapka i rozsuwane niewiedziec czemu kojarza mi sie z modelami dla kobiet

pozdro