Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Picasaweb, google
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
zimi2k
Witam,
Napewno ktos z osiołków korzysta z Picasy od Google, i umieszcza swoje fotki w necie.

Osttanio mi i paru znajomym (nie wszytskim) poznikaly ulubieni uzytkownicy ? :> niepojawiaja sie ich ikony na glownej stronie - ale jak klikne pokaz liste ulubionych wtedy ich widze (tylko ja i jak jestem zalogowany)

Czy ktos z Was ma moze tez taki problem ? :> szukalem jakies odp, na necie niestety bez rezultatu.

Pozdrawiam
Sokolnikov
Ja mam ten sam problem.. ale mi się wydaje że "Oni" coś zmieniają więc uzbroić w cierpliwość musisz się R2D2 tongue.gif
PnD
korzystam używam i u mnie wszystko działa w należytym porządku biggrin.gif a sorry zimi zaponiałem że jestem jednym z Twoich znajomych wink.gif

Moim zdaniem zmieniają coś w ustawieniach, pewnie niebawem wszystko wróci normy !

Pozdro
zimi2k
Panods chyba nie masz racji u Ciebie tez sie straciły ulubione...

BTW poznikalo to tylko czesci znajomych, wiec... dzine - jesli robili by jakis upgrade czy cos przypuszczam ze zniklo by wszystkim ;-/
PnD
Nie żimi mi działają ja jak wejdę na swą picase to widzę wszystkie dodane ulubione, jak wejdę na Twoją to również widzę kogo masz dodanego, przez to, że Tobie nie działają to nie widzisz nigdzie smile.gif
Próbowałeś przez inną przeglądarkę wink.gif

Pozdro wink.gif
zimi2k
PnD to nie jest tak - bo od czesci ludzi widze ulubionych (i potwierdzili mi ze wszytsko jest OK, ale nie widza u mnie) a u drugiej czesci brak... (i oni takze nie widza swoich ulubionych (podobnie Twoich)...

probowalem ju na 4 przegladarkach i ciagle to samo... ;-/
PnD
mhm mhm, ja mam tak że ja widze Swoje widze u niektórych ale u Ciebie akurat niet biggrin.gif więc nie wiem, może w opcjach gdzieś coś trzeba zmienić, chociaż bez sensu ja nic nie zmieniałem i mam, może spróbuj dodać mnie np. jeszcze raz zobaczymy jaki będzie efekt.
zimi2k
i w dniu dzisiejszym wszytsko wszytskim wrocilo do normy - wiec chyba google cos kombinowalo i dzis udalo sie to naprawic ;-)

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.