potrzebuje usostepnic internet, lacze sie za pomoca modemu comander USB, siec jest juz skonfigurowana. No niby zaden problem juz kilkakrotnie to robilem (na innych modemach i oprogramowaniu), ale tym razem pojawily sie schody...
Kiedy zaznaczam opcje "zezwalaj innym uzytkownikom sieci... itd. itd" wywala mi komunikat nastepujacej tresci:
Nazwa uzytkownika i haslo dla tego polaczenia nie zostaly zapisane do uzytku przez wszystkich uzytkownikow. W rezultacie udostepnianie polaczenia internetowego moze wybierac numer tego polaczenia dopiero po zalogowaniu uzytkownika. Aby wlaczyc automatyczne wybieranie numeru, zapisz swoja nazwe uzytkownika i haslo dla wszystkich uzytkownikow w oknie dialogowym Laczenie.
Z tresci nie bardzo wiem jaki to ma wplyw ogolnie na udostepnianie, ale w praktyce skutkuje to tym ze wprowadza jakies zmiany w ustawieniach polaczen, internetu jak nie ma tak nie ma, po ponownym ustawieniu parametrow sieci LAN udostepnianie jest znowu wylaczone. Robota glupiego.
Jesli ktos wie o co tu chodzi HELP. O jaka nazwe uzytkownika i haslo chodzi, gdzie jest takie okno dialogowe jak Laczenie gdzie mam to wpisac, no i dlaczego wywala cala reszte
Aha z internetem lacze sie za pomoca aplikacji iPlus
z gory dzieki za pomoc