Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wiadomosc gg od nieznajomej Agi z nr. 8991309
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Kącik emigranta
spychacz
Moze tez dostaliscie a moze dostaniecie na dniach taka wiadomosc na gg, osobiscie dostalem ja z nr. gg 8991309 od nieznajomej Agnieszki smile.gif
Ostrzegam Was byscie tam nie dzwonili a tym bardziej puszczali pulsa. Koszt polaczenia to 1€
Ostrzegam ze nr kierunkowy 01377 podany w wiadomosci to zaden nr kierunkowy sieci komorkowej w niemczech !!

Metoda przekretu jest prosta:
Dzwonimy -> laczymy sie -> slyszymy w sluchawce muzyczke -> po chwili rozlanczamy sie, muzyke mozemy sluchac za free na winampie smile.gif
Bedac nadal ciekawym co to za Agnieszka smile.gif dzwonimy na drugi dzien, i stracilismy juz 2€. smile.gif

Wiecej o numerze kierunkowym 01377

Tresc Wiadomosci:
ej, no w koncu dorwalam twoj nr gg, pusc mi sygnalka to ja oddzwonie do ciebie, jestem teraz w niemczech !! mam komorke firmowa 01377 4401 099, ale sie ciesze !! , jestem teraz w kafejce. aga.
Phaet
Wow... na świecie są jeszcze ludzie używający gg. Codziennie czegoś nowego sie dowiaduję smile.gif
Może do innego działu to wrzucić trzeba? Może nie tylko polacy w niemczech używają gg.
lokocool
@SPychacz... confused.gif No wiesz takich lancuszkow jest cala masa, czy to z telefonami czy to z linkami do strone z trojanami... wiesz zadna rewelacja.

smiley13.gif
-=KiZiU=-
@Spychacz, nie wierze, ze zadzwoniles biggrin.gif
tomekkkz
CYTAT(spychacz @ 11.09.07 - 20:37) *
Moze tez dostaliscie a moze dostaniecie na dniach taka wiadomosc na gg, osobiscie dostalem ja z nr. gg 8991309 od nieznajomej Agnieszki smile.gif
Ostrzegam Was byscie tam nie dzwonili a tym bardziej puszczali pulsa. Koszt polaczenia to 1€
Ostrzegam ze nr kierunkowy 01377 podany w wiadomosci to zaden nr kierunkowy sieci komorkowej w niemczech !!

Metoda przekretu jest prosta:
Dzwonimy -> laczymy sie -> slyszymy w sluchawce muzyczke -> po chwili rozlanczamy sie, muzyke mozemy sluchac za free na winampie smile.gif
Bedac nadal ciekawym co to za Agnieszka smile.gif dzwonimy na drugi dzien, i stracilismy juz 2€. smile.gif

Wiecej o numerze kierunkowym 01377

Tresc Wiadomosci:
ej, no w koncu dorwalam twoj nr gg, pusc mi sygnalka to ja oddzwonie do ciebie, jestem teraz w niemczech !! mam komorke firmowa 01377 4401 099, ale sie ciesze !! , jestem teraz w kafejce. aga.

do mnie kiedyś się też ktoś z takim czymś odezwał ale bodajże nie była to aga a ewa biggrin.gif

CYTAT(Phaet @ 11.09.07 - 20:41) *
Wow... na świecie są jeszcze ludzie używający gg. Codziennie czegoś nowego sie dowiaduję smile.gif
Może do innego działu to wrzucić trzeba? Może nie tylko polacy w niemczech używają gg.

Nie gadaj głupot bo codziennie na gg "siedzisz" tongue.gif
Phaet
NO I DON'T!!
zimi2k
tez kiedys mialem takie cos ;-) ale mam pewna zasade..., nie odpisuje nie znajmomym na gg czy sms w ogole... a jak juz zkims kojaze to sie odezwie i prosze o wiadomosc zwrotna... ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.