Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bazy MSAccess
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Romala
Cześć
Mam plan zrobić bazę w MSAccess-ie ale mam problema. Jak skompilować bazę coby chodziła bez Access-a. Napewno jest taka możliwość prezcież wszystkie programiki z księgami rachunkowymi, jakimiś funkcjami magazynowymi itp. właśnie w ten sposób są tworzone.
Jakby kto miał pomysła albo był biegły w temacie to ja bardzo proszę.
Ace McCloud
CYTAT
Napewno jest taka możliwość prezcież wszystkie programiki z księgami rachunkowymi, jakimiś funkcjami magazynowymi itp. właśnie w ten sposób są tworzone.

Nowlasnie.. programiki. Czyli potrzebujesz zewnetrznego programu aby "zarzadzac" baza (jak nie chesz accessem)
(tak mi sie przynajmniej wydaje, bo o kompilowaniu bazy to nie slysalem smile.gif )
POSTMAN
Samo z siebie sie nie da. Trzeba jakies programy. Tu masz to opisane troche.
/http://web.pertus.com.pl/~stanley/faq/P001.htm
mrriff
CYTAT(Romala @ 10.06.2004 - 09:37)
Napewno jest taka możliwość prezcież wszystkie programiki z księgami rachunkowymi, jakimiś funkcjami magazynowymi itp. właśnie w ten sposób są tworzone.

Oj nie wszystkie, nie wszytkie.. powiem więcej - jakbym zobaczył programy tego typu w accessie to raczej bym do nich zaufania nie miał.

W linku co zapodał @Postman znajdziesz wszystko na początek, napisz dokładniej w czym rzeczy to może znajdzie się dokładniejsza odpowiedź wink.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.