Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: film z 2 sciezkami
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Noks
witam.
chcialbym sciagnac film, ale zawiera on 2 sciezki dzwiekowe,
jedna z komentarzami rezysera (domyslna)
druga normalna bez komentarzy
film otwiera sie ze sciezka pierwsza
a moje pytanie brzmi: czy mozna zmienic sciezke domyslna na druga i usunac pierwsza??
SebNET
ale ty chcesz sciagnac film z NETU czy zgrać z płyty DVD ?
Noks
sciagnac film w divxie z internetu i zmienic sciezke jak mowilem
L_MANN
Uzyj VirtualDubMod, z menu Streams wybierz Stream list i usun niepotrzebna sciezke, w menu Video przestaw na Direct Stream Copy i zapisz sobie gdzies nowy plik.

Pozdrawiam ph34r.gif
Yasiu
BSplayer oferuje mozliwosc wyboru odtwarzanej sciezki.
Nie BestPlayer!
Noks
CYTAT(L_MANN @ 14.08.04 - 17:23)
Uzyj VirtualDubMod, z menu Streams wybierz Stream list i usun niepotrzebna sciezke, w menu Video przestaw na Direct Stream Copy i zapisz sobie gdzies nowy plik.

Pozdrawiam ph34r.gif
*

zapodal bys jakiegos sprawdzonego do dobrej wersji tego programu?
DiTOX
Virtualdubmod 1 5 10 1 All Inclusive.zipTak trudno użyć wyszukiwarki crazy.gif
L_MANN
Tak bedzie chyba szybciej http://VirtualDubMod.SourceForge.net/

BTW: @Noks na DivX.pl znajdziesz wiekszosc softu zwiazanego z tym tematem, wiec jesli czegos szukasz to proponuje tam wlasnie zagladac w pierwszej kolejnosci.

Pozdrawiam ph34r.gif
Daweorn
CYTAT(L_MANN @ 14.08.04 - 18:23)

Pozdrawiam ph34r.gif
*

dobra ale jak w tym menu "Stream List" usunąć tą ścieżkę?? ... robię to bo ściągnąłem Friday The 13th 7 niemiecką wersję.... ścieżkę dźwiękową angielską mam zapisaną w wav ale jak usunąć tą starą ścieżkę która tam jest ??
parcel
polecam ten artykuł:
http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=...howpage&pid=107
Daweorn
Dzięki... clap.gif
Daweorn
A co zrobić żeby uciąć troszeczkę ścieżkę audio bo nie pasuje dokładnie z filmem :/ ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.