Witam

Mam motkę a1000 która mi upadła. Myślałem, że to już koniec niemniej na tym pękniętym wyświetlaczu LCD działał, stąd też zakupiłem nowy i wymieniłem - w tym telefonie jest to bardzo proste.

Martwi mnie jedna rzecz - telefon obecnie samoczynnie się restartuje co powiedzmy 20 minut. Najpierw myślałem że to coś z softem, szukałem takiego co miałby ustawiony czas w okoliczach 20 minut , ale nic nie znalazłem. Podjąłem decyzję o master clirze i master resecie, co nic nie dąło. Kolejna próba to wgranie wszystkiego od nowa co tez zrobiłem... i nic się nie zmieniło.

Zakładam że to już koniec tego telefonu.... niemniej Was jako ostatnia deske ratunku pytam czy macie jakiś inny pomysł, czy jest coś co mogłem przeoczyć?

Acha i jeszcze jedno - może to być istotne- kupiłem LCD któy gdy świeci na czarno pokazuje pośrodku ekranu powiedzmy pionową linie po cąłej długości wyświetlacza, na innych kolorach nie widac tego - czy może to mieć wpływ na te restarty? czy to należy uznać za wadę LCD?

Czy istnieje jakiś soft który jest w stanie przetestować układy motorolki?

Wreszcie czy istnieje w tym kraju jakiś prawdziwy serwis który ma o takich sprawach pojęcie?

Marek
gg 9012629