Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: uif na mp3
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
artursz
Witam mam maly problem z plikiem uif chcialbym go przerobic na mp3 napewno zatstanawiacie sie dlaczego jesli bez problemu mozna go wypalic na plyty więc tlumacze sciagłem album zawierający 4 cd i chcialbym je zmięszać i wypalic z innymi utworami mp3 mam nadzieje ze pomozecie laikowi z gory dziekuje
bns
Mozena pewnie podpiac to pod Deamon Tools i powyciagac z zamontowanej plytki.
Jak DT nie obsluguje uif to przerob na .iso MagicISO
Luca
*.uif to format obrazu płyty a nie pliku audio więc pewnie zrobiony przy pomocy programu MagicISO Moze on ma opcje odwrotne-nie wiem.
Umieść to w wirtualnym napędzie i korzystaj jak z płyty
albo włóż płytę i zgraj z niej piosenki te co chcesz za pomocą np. WMP 10 jako *.mp3 i od razu nagraj albo zapisz i nagraj czym chcesz.
artursz
@Luca dzieki wielkie kolejny raz mi pomogles dzieki

nie wiem czy wypada pytac sie o okolejna sprawe mam maly problem z nagrywaniem plyt a dokladniej moja nagrywarka odmawia mi posluszenstwa przy nagrywaniu plyt CD wyskakuje błąd kalibracji mocy ale jesli wypalam DVD jest wszystko ok odtwarzanie muzyki kopiowanie itp bez problemow zaznacze ze uzywam tylko plyt platinum podobno dosyc dobre plytki co wy na to licze na wasze porady
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.